Merhabalar!
Dreamland Milyarderleri Serisinin ilk kitabı. En küçük erkek kardeş olan Rowan'ın hikayesini okuyoruz. Merak ettiğim serilerdendi ve bir çok klişeyi içerisinde barındırıyor. Ben de bunaltmadığı sürece klişe sever biri olarak gözüme çok batmadı ve kitabı sevdim. Zahra nasıl kovulmadı şaşırıyorum. Yinede tatlılardııı.
Rowan'ın sürekli babası tarafından yetersiz görülmesi, kendini ona ispatlamaya çalışmasına çok üzüldüm. Zahra da aynı şekilde eski sevgilisi tarafından sürekli manipüle edilmiş bu yüzden özgüvenini yitirmiş. Yaşadıkları acı olayları beraber aşmalarını okumak keyifliydi. Bazen gülümsedim bazen ise hüzünlendim. Severek okuduğum kitaplar arasına eklendi. Unutmadan kitap iki bakış açılı şekilde ilerliyor. Ayrıca smut içeriklerde barındırıyor.
Konusundan da bahsedeyim; Brady Kane Dreamland'in kurucusu ve patronu. Ölmeden önce torunlarına birer mektup yazar. Bu üç erkek kardeş dedelerinin cenazesinde mektupları öğreniyorlar. Dedelerinin; Rowan, Declan ve Cal'a verdiği bir takım görevler var. Şirketteki hisselerine sahip olabilmek için mektupta yazan şeyi yerine getirmeleri gerek. Aksi takdirde hisselerinin hepsi babalarına devredilecek.
Rowan için verilen görev, Dreamland'de altı ay boyunca bir projeye liderlik etmesi ve başarılı bir sonuca ulaşması gerek. Kendine ait hisse payını babasına kaptırmaya niyeti yok.
Zahra, bir güzellik salonunda çalışıyor. Bir projesi var ve onun hayali. Daha önce bu projeyi Brady Kane'e götürmesine rağmen eksikleri olduğu için kabul edilmemiş. Bir gün oda arkadaşının da desteği ile tekrar Dreamland başvuru sayfasına giriyor ve projesini yazıyor. Biraz sarhoş olduğu için projeyi taslak olarak kaydettiğini sanıyor. Ancak sabah kalktığında yazının gönderilmiş olduğunu görüyor. Artık tamamen kovulacağını düşünürken Rowan,