2023 6. kitabı
Okunma: 19 Mart 2023 23:10
Monica McCartney ~☆~ Tutsak Syf 447 Kral ve vatan için verilen acımasız savaşın sesleri karşı kıyılarda yankılanırken , büyük taht mücadelesini tehlikeye atabilecek sırları olan Ellie 'nin aşkı, bir efsaneyi dindirmeye yetecek mi? Merhaba #monicamccartyokuyoruz grubumuzda sevgili @dendeninyorungesi @gulun.kutuphanesi ve @prvnn.kutuphanesi ile 2.kitabı #tutsak da okundu. Bildiğimiz gibi İskoç Kralı Robert Bruce kurduğu gizli Highland Muhafızları birliği ile İngiliz Kralı Edward ın zulmüne karşı büyük ve gizli bir savaş başlatmıştı. Erik MacSorley bu birliğin "Şahin" lakaplı savaşçısı olmakla beraber denizdeki üstün başarıları ile bilinmekteydi. Erik , gizli planları gereği bazı paralı askerler ile anlaşma yapmak üzere gece yarısı Dunlace kalesi yakınlarındaki mağara girişinde beklemekteydi. Aynı zamanda diliminde Dunlace kalesi sahibi Ulster kontu nun büyük kızı Ellie kız kardeşi Matilda nın ısrarlarını kıramadığı için "Yule "kutlamasına katılmak için denize doğru yola çıkmıştı. Bu kutlamanın yıllardır birincisi olan Ellie kestirme yol olan mağara tarafından geldiğinde korsan görünümlü savaşçıları görünce oradan uzaklaşmaya başladı fakat yakalandı. Gizli bir buluşmaya şahit olan Ellie için paralı askerlerin başındaki adam öldürülmesi gerekiyor dediğinde Erik müdahale edip kızı kendi yanlarına aldı, Ellie kimliğini gizlemiş sorulan sorular kalenin çocuk bakıcısı olduğunu söyleyip gecistirmisti. Kalenin hanımı olduğunun bilinmesi hayati bir tehlike arz ederken, Kral Edward ın dul damadının nişanlısı olduğunun bilinmesi ise savaş bile çıkarabilirdi.. Gemiyle yaşadığı yerden uzaklaşırken evlenmekten üzere olan Ellie nin hayatı İskoç İngiliz savaşının tam ortasına düşmüş üstelik artık hayatı da seyrini tamamen değiştirmişti... Historical romans sevenler, seriyi kesinlikle tavsiye ediyorum,keyifli bir okuma oldu ve biz seriye devam ediyoruz 2023~66.kitap #monicamccarty #book #books #bookstagram #kitapönerisi #historicalromanceMonica McCartney ~☆~ Tutsak Syf 447 Kral ve vatan için verilen acımasız savaşın sesleri karşı kıyılarda yankılanırken , büyük taht mücadelesini tehlikeye atabilecek sırları olan Ellie 'nin aşkı, bir efsaneyi dindirmeye yetecek mi? Merhaba #monicamccartyokuyoruz grubumuzda sevgili @dendeninyorungesi @gulun.kutuphanesi ve @prvnn.kutuphanesi ile 2.kitabı #tutsak da okundu. Bildiğimiz gibi İskoç Kralı Robert Bruce kurduğu gizli Highland Muhafızları birliği ile İngiliz Kralı Edward ın zulmüne karşı büyük ve gizli bir savaş başlatmıştı. Erik MacSorley bu birliğin "Şahin" lakaplı savaşçısı olmakla beraber denizdeki üstün başarıları ile bilinmekteydi. Erik , gizli planları gereği bazı paralı askerler ile anlaşma yapmak üzere gece yarısı Dunlace kalesi yakınlarındaki mağara girişinde beklemekteydi. Aynı zamanda diliminde Dunlace kalesi sahibi Ulster kontu nun büyük kızı Ellie kız kardeşi Matilda nın ısrarlarını kıramadığı için "Yule "kutlamasına katılmak için denize doğru yola çıkmıştı. Bu kutlamanın yıllardır birincisi olan Ellie kestirme yol olan mağara tarafından geldiğinde korsan görünümlü savaşçıları görünce oradan uzaklaşmaya başladı fakat yakalandı. Gizli bir buluşmaya şahit olan Ellie için paralı askerlerin başındaki adam öldürülmesi gerekiyor dediğinde Erik müdahale edip kızı kendi yanlarına aldı, Ellie kimliğini gizlemiş, sorulan sorulara kalenin çocuk bakıcısı olduğunu söyleyip geçiştirmisti. Kalenin hanımı olduğunun bilinmesi hayati bir tehlike arz ederken, Kral Edward'ın dul damadının nişanlısı olduğunun bilinmesi ise savaş bile çıkarabilirdi.. Gemiyle yaşadığı yerden uzaklaşırken evlenmek üzere olan Ellie'nin hayatı İskoç_İngiliz savaşının tam ortasına düşmüş üstelik artık hayatı da seyrini tamamen değiştirmişti... Historical romans sevenler, seriyi kesinlikle tavsiye ediyorum,keyifli bir okuma oldu ve biz seriye devam ediyoruz 2023~66.kitap #monicamccarty #book #books #bookstagram #kitapönerisi #historicalromance
TutsakMonica McCarty · Koridor Yayıncılık · 2013306 okunma