2023 28. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2023 02:02
“El yazılarının ,kişinin kağıda dökülmüş gizli DNA’sı olduğu ne kadar doğruymuş.” Adı sürekli değişen bir karakter olan Adsız kendi kimliğini bulmaya da çalışır aynı zamanda. Yetimhanede büyüyen ve devlet tarafından, devlete hizmet için eğitilen MIT subayı olan Adsız'ın hikayesini okuyacaksınız. 485 sayfayı görünce gözüm korkmadı değil. Ancak öyle sürükleyici bir kitap ki daha ilk sayfalarda sizi kendine çekiyor. Çapkın ve aşırı yakışıklı olan Adsız, girdiği her ortamda gözleri üzerine çeken bir subay. Ama istihbarat subayı. Gizli görevlerden dolayı sürekli isim değiştirerek kimse ile duygusal bağ kurmadan hayatına devam ediyor. Taki son görevi olan silah kaçakçısının kızı Ferah ile karşılaşana kadar. Yıllar önce ölen bir çocuğun yerine geçen Adsız romanın birkısmından sonra Ateş olarak devam eder. Gizli görev olarak kaçakçılık yapan Akif in yeğeni rolüne girer. En son çocuk olarak gördüğü Ateş i yıllar sonra karşısında görünce inanamaz. Kendi elleriyle toprağa verdiği yeğeni için gizli bir DNA testi yaptırır. Tabi inanması için DNA testi istihbarat tarafından doğru olarak yansıtılır Akif e. Aşırı zeki bir karakter olan Ateş Ferah'ı tanıyana kadar kimse ile duygusal bağ kurmamıştı. Ferah ın karakteri kendine benzediğinden mi bilinmez kimyaları birbirine denk geliyor. Güzel bir romandı ve devamını merakla bekliyorum. (Kapaktaki resim bile yeterli etkilenmek için The Adsız Selin Şafak
Edebiyat & Roman
The AdsızSelin Şafak · Mythos Kitap · 202322 okunma