Fikir
1 gün sonra öleceğinizi bilseniz sevdiklerinize vasiyetiniz ne olurdu?
Tıpkı Peygamber efendimiz sallallahualeyhivesellemin son nefesinde buyurduğu gibi : Namaz, namaz, namaz' derdim.
Berat Özarslan
Ne güzel tamda kafamdan geçiriyordum :)
Hayatta hiç birşeyi ciddiye almamalarını söylerdim. Bırakabileceğim başka birşey yok :)
Yaşayın, sevin, pişman olmayın. Asıl olanı da unutmayın...
Sevmek, kavuşmak değil ya üstadım? Herkes kendinden sorumludur aşkta. Kaldıramayacağın sevdayı yüklenme o vakit pişman olmama uğruna.. Dağları sev, sokak kedisini sev yahut ip atlayan çocukları. Her şeyden evvel de yaşamayı sev. 'yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var, dolu dolu yaşayacaksın hayatı...' Hiç pişman olmamanızı ve de sevebilmenizi dilerim...
Yaşamakta zorlandığında, nefes alamadığında dışarı çık soğukta yağmurda veya karda.. elinde sadece sıcak kahven olsun. YANİİİ; soğuk seni kamçılayan nefes almanı zorlaştıran şey ise, umudun yaşama sevincin avuçlarının arasında hisset onu.. Unutmaa!!
Berat Özarslan
Farklı bir bakış açısı ama cenazeden sonra düşündüğünde sevdiğin insanlar vasiyetini yerine getirmek üzere kahveyi alıp soğukta dolaştıklarında tuhaf olmaz mı ? Herkesin elinde kahve dolaşıyo :)
Yazılarımı toplayıp ortaya bir kitap çıkartmalarını ve bunu bastırmalarını isterdim. Bu kadar.
Berat Özarslan
Öldüğün yüzyılda anlaşılırsın inşallah yazılarınla :)
Vatanımı, milletimi, bayrağımı koruyun. Hainlere fırsat vermeyin. Ve bol bol dua edin bana lazım olabilir. :)
Berat Özarslan
Hahahah güzel bana dua edin iyiymiş :)
Bu yorum görüntülenemiyor