2023 35. kitabı
Okunma: 12 Temmuz 2023 09:09
Merhaba 1k okurları! Şiir, ben sana doyamadım. Sevdalı ruhumun melhemi oldun. Nurullah Genç kalemi beni benden alıyor. Hele seslendirmeleri yok mu, dinledikçe ruhum dinleniyor. Bir kaç şiirini ayırdım kendime, en sevdiğim sesden dinlerim diye. Maalesef bütün kayıtlarını anında dinlediğim sesin o satırlara daha telleri dokunmadı. Olsun, belki bir gün dedim, açtım yazarın kendi sesinden dinledim. Bir şiiri en güzel yazarı seslendirir, bir de şiirlerin bile sesine aşık olduğu 'şiir adam'lar. Hasret kokan satırlarında gözlerim aradı ruhuma dokunan satırları. Aşina olduğum, kulağımdan daha bilmem kaç kez dinlediğim o sesin gitmediği şiirler, bir de benim için, bana özel seslenmesini istediğim şiirler barındırıyor sayfaları arasında Rüveyda Bilindik satırlarından kaçmaya çalıştım alıntılarken. Ben keşf etmeyi seviyorum, keşf olunmuşu değil! Ondandır belki de anlaşılmadığım. Her okuduğumda yeniden keşf ettiğim şiirlere bir gün tekrar baş vururum, ama seslendirmelerde. Şiirli okumlarınız olması dileğiyle..
Şiir
RüveydaNurullah Genç · Timaş Yayınları · 20247bin okunma