Canım Sabahattin Ali.
2019 4. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2019 00:00
Canım Sabahattin Ali.. 9.sınıfa yeni başlamışım elimde herkesin aksine kürk mantolu madonna yok canım aliye,ruhum filiz var.Kitaplarını okumadan önce seni tanıyıp hayatının bir kısmına eşlik ettiğim için mutluyum Sabahattin Ali.Senin ruhunun inceliklerini gördüm ve bu kitapları yazan insanın nasıl bir eş ve baba olduğuna şahit oldum.Kitabın konusu hakkında söylenecek bir şey yok;Aliye hanım ve Sabahattin Ali'nin mektuplaşmalarını konu alan,mektuplarını görselleriyle bize sunan anı-mektup türünde bir kitap.Sizi benim kadar etkiler mi bilmiyorum ama ben bu kitaptan gerçekten çok etkilenmiştim.Eğer ki daha önce Sabahattin Ali okuduysanız ve nasıl biri olduğunu merak ediyorsanız bir miktar da olsa fikir sahibi olabilirsiniz.En önemlisi de anı-mektup türü okumayı benim kadar severler için güzel bir alternatif.Başka hayatlara gitmenin ve bunların kurgu olmadığını bilmenin hazzı çok daha başka.Velhasıl kitap benim çok sevdiğim kitaplardandır ve okuyanın da okuyup pişman olacağını pek düşünmüyorum,keyifli okumalar.
Canım Aliye, Ruhum FilizSabahattin Ali · Yapı Kredi Yayınları · 202031,6bin okunma