2023 55. kitabı
Okunma: 19 Temmuz 2023 00:00
Özgür Işık; ona neler yapması gerektiğini söyleyen bir Ses tarafından kontrol edilmekte Bir gün yaptığı bir şey yüzünden ses ona üc  hayat üc tane seçebek sunar. Hangisini seçerse O hayatta yaşayıp Bir daha onu rahatsız etmeyeceğini tamamıyla hayatından çıkacağını söyler ama bu hayata tamamıyla bir yalan üzerine kurulu olacak Ve bu yaşadığı üç  Dünya Arasında geçişler yaparak neler yaşayacağını parça parça yaşayarak görür. Hangisini seçeceğine karar veremeyen Özgür sonunda ne yapması gerekmektedir Yazarın okudum İlk kitabı ve yazarın yazdığı ilk kitabı olmasına rağmen gayet başarılı buldum yazımı,dili, betimlemesi olsun gayet başarılı buldum Psikoloji tarzında bir kitabı okurken ve Özgür'ün hapsolduğu dünyaları konuk oluyoruz. Kitabın  biraz kalın olması sebebiyle aslında gözüm korkmamış değildi ama okurken sayfalar kendiliğinden akıp gidiyor Özgür'ün hayatlarını okurken insan düşünmeden edemiyor Kitabı okudukça Özgür'ün artık hangi  hayatı  seçeceğini merak ederek ilerliyor kitap Ilk kitap yaşlı bir adamın ölümüyle başlıyor bu yüzden de sonu beklediğim gibi bitmedi diyebilirim.
Edebiyat & Roman
SonHamza Karabektaş · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202224 okunma