2023 70. kitabı
Okunma: 22 Temmuz 2023 09:39
10/7 ️️️ Herkese selamlar Uzun zamandır okumayı ertelediğim bir kitabımı okudumda geldim bu kez. Yazarin off-campus ve Briar Kampüs serilerini okumuş biri olarak beklentim epey yüksekti fakat umdugumu bulamadım. Konusu aslinda çok güzeldi, tam bir klişe. Ama bir klise bu kadar gereksiz uzatılır. Karakterler bence çok sığdı bir kere, hiç bir şekilde aralarindaki aşkı veya romantizmi hissedemedim. Son 10 sayfada olanlarsa asla yeterli değildi. Sıcaklarda kitap okumak malum zor. E hal böyle olunca romantik kurtarıcı olur dedim ama neredeyse yarım birakacaktim. Mackenzie namı diğer Mac zengin ama kızlarını asla umursamayan bir anne babanın tek çocuğudur. Genc yaşında kurmuş olduğu İnternet sayfası sayesinde kendine ailesinden bağımsız servet olusturmus olan Mac, ailesinin baskisi üzerine kendi zengin çevresinin gittiği eyalete üniversite okumaya gider. Ayrica 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Preston'da ayni üniversitede okumaktadir. Preston ile aralarinda ask olmamasina ragmen evlenmeyi dusunmektedirler. Fakat bu kasabada işler tersine döner. Kasabanın dövmeli ve yakışıklı çocuğu Cooper ile yolları kesişen Mac sevgilisi ve hoşlandığı çocuk arasında bir seçim yapmak zorundadır. Ancak Mac'in bilmedigi bir gerçek vardır ki Cooper Mac'in hayatina tesadüfen girmemiştir. Cooper Preston'dan intikam almak için Mac'i kendine aşık edip Preston'in önünde terk edecektir. Ama Mac'in gerçekte nasıl bir kız olduğunu görünce bütün plan suya düşer ve artik tek istediği Mac'in bu plandan haberinin olmamasıdır. Kitabi @okumayaasikkadinlarr Temmuz ayi etkinlikleri Yaz Temali kapaklar ve Romantik kitaplar turunde okudum. Türü sevenlere öneririm fakat daha iyi kitaplar okumuştum. İyi Kız Karmaşası Elle Kennedy
İyi Kız KarmaşasıElle Kennedy · Nemesis Kitap · 2025296 okunma