Evelyn Hugo'nun Yedi Kocası
2023 23. kitabı
Okunma: 27 Temmuz 2023 18:49
merhaba bu yazacağım ilk inceleme olucak bu yüzden diğer incelemelere baksanız daha yararlı olur ama kurgusunu çok beğendiğim ve elimden hiç bırakmadan tek solukta okuduğum için inceleme yazmak istedim. öncelikle kitap su gibi akıyor. bu kadar beklemiyordum. klasik bi booktok kitabi okuyacağımı düşünmüştüm ama beklentimin üzerindeydi. kitabin konusuna geçecek olursak kitap hollywood yıldızı evelyn'in sıradan bir gazeteci olan monique'yle bir kitap yazmak üzere anlaşmalarıyla başlıyor. evelyn'in hayatının bu şekilde anlatılması çok hoşuma gitti. evelyn gerçekten zeki bir karakter. okurken yaptığı her şeye hak veremiyorsunuz hatta bazen sinirleniyorsunuz ama evelyn ünlü olmak için doğmuş bir karakter. ayrıca evelyn kitap boyunca kavramlara çok anlam yüklüyor ve doğru anlaşılabilmek onun için çok önemli. bu da okurken dikkatimi çekti ve hoşuma gitti. yazar karakterler arasındaki ilişkiyi çok güzel anlatmıştı. sevgi, tutku, aşk bu kavramları çok güzel işlenmişti bence. ayrıca kitabın son kısımları beni çok şaşırttı. beklediğimden farklı ve güzel bağlanmıştı. verdiği mesajı da sevdim. bence 5 üzerinden 4'ü hakeden bir kitap. bazı yerlerde kendini tekrar ettiğini hissettim. onun dışında çok sürükleyici, kafa dağıtmalık hatta duygulanabileceğiniz bir kitap.
Edebiyat & Roman
Evelyn Hugo’nun Yedi KocasıTaylor Jenkins Reid · Yabancı Yayınları · 20204,314 okunma