Okuduğum ilk NG Kabal kitabi Saklambaç oldu. Sürekli çevredekilerin oku diye zorbaladığı ama ön yargılarım yüzünden bir türlü okuyamadığım bir yazar kendisi. Saklambaç alıntı ve yorumlarına artik daha fazla kayıtsız kalamadım ve başladım.
Gerilim pek sevdiğim ya da tercih ettiğim bir tür değil yine de kitap beni içine çekti ve severek okudum. Katılın kim olduğu hakkında çok fazla teori üretemedim herkes masum gibi geldi. Yazarın olayları kaleme alış şekli ve karakterlerin duygu durumlarını yansıtışını sevdim Sobe'yi de kesinlikle okuyacağım ama diğer kitaplarını bu sene içerisinde ya da yakın zamanda okur muyum bilemiyorum bunu zamanla göreceğiz.
Dedektifin ne kadar işini titizlikle yapmaya çalışsa da Ansel'e kayıtsız kalamaması ve flörtleşmelerini okumak çok zevkliydi. Favori kurban ve Dedektif ilişkisini alevlenerek okudum.
Ansel'in Dylan'ı saklaması beni acayip rahatsız etti. Ne olmuş olursa olsun onun katil olma ihtimali var ve Ansel saklamayı tercih ediyor bu da beni acaba katille bir bağlantısı mı var diye düşündürdü. Katil Ansel olmasa bile onun yardımcısı olabileceğini düşünüyorum.
Tüm karakterler tipik amerikan dizi karakteri gibiydi sanki hepsi Amerikan gençlik dizisinden fırlamış gibi bana dizi izliyormuşçasına bir keyif verdi.
Kısaca toparlamak gerekirse gerçekten okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum gerilim türünü benim gibi sevmeyenlere bile kendini sevdirebilecek bir kitap olmuş. Özellikle sonlara doğru deli dehşet bir merak oluştu bende umarim bu merakım sobede hayal kırıklığına neden olmaz.
SaklambaçN. G. Kabal
sanirim herkes sobe için fazla heyecanlıymış bu yüzden hayal kırıklığına uğramış. Ne ksdar beklentimi düşük tutmaya çalışsamda saklambaçın finali beni dehşete düşürmüştü beklentimiz sabit tutamıyorum o yüzden