10/7.5 ️️️
Herkese selamlar
Ask mi? Taht mi?
Serinin son kitabı cikmisken, seriyi hatırlayalım istedim.
#asil serisini keyifle okumuştum, malum klişe sever biri olarak, yazar @authoremmachase ne yazarsa okurum diyenlerdenim. Fakat serinin ilk kitabi bence ortalamaydi. Güzel, okutuyor ama daha iyisi de olabilirdi dedirten cinsten. Yer yer uzatılmış olsa da eğlenceliydi de.
Hikaye külkedisinden hallice. Oğlumuz hem bir prens hem de feci yakışıklı, seksi, kibirli biri. Ne isterse elde etmiş, sarayli olmasının verdiği ozguven arsa uzanmış. Kızımızda kendi halinde bir kahve dükkanı olan dünya derdine düşmüş, sıradan ama o da ayrı güzel, alımlı biri. Nicholas sarhoş olduğu bir sırada Olivia'nin kahve dükkanına gider ve orada yaşanan tatsız bir olay sonrası yüzüne turtayi yer. Tabi bir de her ne kadar sarhoş olsa da Olivia'nin güzelliğini fark eder. Sonrasında kahve dükkanını arsinlayan genc adam Olivia'ninda ilgisini çekmeyi başarır. İlk başlarda aralarindaki tutku olsada kısa zaman sonra aska dönüşür. Fakat bu aşkın bir geleceği yoktur. Cunku prens Nicholas'in asil soydan biri ile evlenip kral olması beklenmektedir.
Kitap fazlasıyla yetişkin iceriklidir. Bunu dikkate alarak okumanizi isterim, cunku seriyi tavsiye ediyorum. Yaz döneminde okumalardan keyif almanızı sağlayacaktır
Asil TeklifEmma Chase