Royally Serisi #1

İlk Yayın Tarihi:
Ekim 2016
Dex Yayınevi
Orijinal Adı:
Royally Screwed (Royally #1)
Sıralamalar

2025 34. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2025 22:34
Kitabı okurken sonunu az çok tahmin ediyorsunuz ama bu sıkıcı bir hava katmıyor aksine gayet akıcı bir biçimde kendini okutuyor. Konu bakımından klişe gibi gözükse dahi eğlenceli ve romantik bir havası var Smut sahnelerse gayet hoş bir dille yazılmış ki okurken sizi içine çekiyor. Fakat itiraf edelim ki gerçek hayatta Nicholas gibi bir beyefendi maalesef bulunmuyor kızlar Romantik kitapları seviyorsanız gayet hoşunuza gideceğini düşünüyorum Keyifli okumalar dilerim efenim,sanatla kalın... Asil TeklifAsil Teklif Emma ChaseEmma Chase Esra ÇetinEsra Çetin
Alıntı
Gözlerim kanadı
2020 4. kitabı
Yerli ve milli ergen yazarlardan sıkılmıştım ki şekerim bu ablanın kitabıyla tanıştım. Muhtemelen dünyanın en rezil kitap fikrini uygulama konusunda bu kadına baskı uygulamışlar ve ortaya bu ağaç israfı çıkmış. Yazara kendi diliyle "What a f* book is this!" demek istiyorum. Bildiğin erkenci kuş ayol bu. Hatta Erkenci Kuş Reloaded ... Gençler gerçekten bu kitapları okuyorlar mı ve okuduklarından ne anlıyorlar bilmek istiyorum. Edebiyat namına sıfır. Cümle yok. Safi diyalog diyaloglar da zaten "lanet olasıca telefonum nerede" tadında. Neden bu kadar boktan kitaplar basıyor yayıncılar anlamak zor. Okumayın okutmayın hatta bulduğunuz yerde imha edin bu kitabı.
2025 90. kitabı
Sonun mutlu sonla biteceğini bildiğim, birkaç damla gözyaşı akıttığım olağan üstü bir romantizme ihtiyacım varmış ki severek okudum. Normalde royality sevmem. Okunmamis bir cok romantik kitaplarım da var. Bu seride uzun süredir kitaplığımda küfleniyordu resmen. Neyse ki tam zamanıymış ki bir solukta okudum. Hatta bu seri ile ilgili beklentim hiç yoktu. Belki o yüzden daha iyi geldi. Wessco Prensi Nicholas ile Manhattanlı kafe çalışanı Olivia'nın hikayesi. Kitabin başında ki aralarında gelişen diyaloglar her ne kadar klişe dolu olsa da eğlenceliydi. Olivia'nın halden anlayan tarzını sevdim. Davranışları gercekçiydi. Sonlarının ne olacağını bilerek çıktıkları yolda belki Olivia biraz fazla affediciydi. Bunacragmen ben karakterini sevdim. Nicholas için üzüldüğüm yerler de oldu fakat sona doğru topalasa da olanlardan dolayı biraz gözümden düştü. Yan karakterleri ise sevdim. Özellikle Franny'i çok sevdim. Kendi hikayesini anlattığı sahne kalbime dokundu. Biraz zamanı geçmiş bir hikaye, bol yetiskin içerik ve buram buram nostalji kokuyor. Bunları seviyorsanız şans verin.... Asil TeklifAsil Teklif Emma ChaseEmma Chase
2019 407. kitabı
Masal tadında bir romandı. Akıcı bir anlatımı var yazarın ve gerçekten tam bir masalı anlattı kitabında. Spoi içerir.. Veliaht prensimiz Nicholas'ın aşk hikayesini anlattı bize yazar. Insan aşkı için nelerden vazgeçer? Buna en güzel örnekti Nicholas Olivia ise sıradan Amerikalı kahve dükkanında çalışan bir kız. Ama prensimizin kalbini çaldı ve kendi kalbini de prensimize kaptırdı. Masal gibi bir kitap okumak isterseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. Iyi okumalar.. Kitapla kalın...
2021 79. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2021 00:58
10/7.5 ️️️ Herkese selamlar Ask mi? Taht mi? Serinin son kitabı cikmisken, seriyi hatırlayalım istedim. #asil serisini keyifle okumuştum, malum klişe sever biri olarak, yazar @authoremmachase ne yazarsa okurum diyenlerdenim. Fakat serinin ilk kitabi bence ortalamaydi. Güzel, okutuyor ama daha iyisi de olabilirdi dedirten cinsten. Yer yer uzatılmış olsa da eğlenceliydi de. Hikaye külkedisinden hallice. Oğlumuz hem bir prens hem de feci yakışıklı, seksi, kibirli biri. Ne isterse elde etmiş, sarayli olmasının verdiği ozguven arsa uzanmış. Kızımızda kendi halinde bir kahve dükkanı olan dünya derdine düşmüş, sıradan ama o da ayrı güzel, alımlı biri. Nicholas sarhoş olduğu bir sırada Olivia'nin kahve dükkanına gider ve orada yaşanan tatsız bir olay sonrası yüzüne turtayi yer. Tabi bir de her ne kadar sarhoş olsa da Olivia'nin güzelliğini fark eder. Sonrasında kahve dükkanını arsinlayan genc adam Olivia'ninda ilgisini çekmeyi başarır. İlk başlarda aralarindaki tutku olsada kısa zaman sonra aska dönüşür. Fakat bu aşkın bir geleceği yoktur. Cunku prens Nicholas'in asil soydan biri ile evlenip kral olması beklenmektedir. Kitap fazlasıyla yetişkin iceriklidir. Bunu dikkate alarak okumanizi isterim, cunku seriyi tavsiye ediyorum. Yaz döneminde okumalardan keyif almanızı sağlayacaktır Asil TeklifAsil Teklif Emma ChaseEmma Chase
2021 8. kitabı
Öncelikle kitaptaki kız karakterinden ne kadar nefret edilirse o kadar edebildim. İnanılmaz saçma, pervazsız, tutarsız ve buldumcuk davranışları insanı irrite edecek cinstendi. Erkek karakteri de bir o kadar iticiydi. Kitapta tasvir edilen bir aşk değildi bence, sadece yazılmak için yazılmış bir kitaptan daha fazlası değil. Başladığım şeyi bitermek gibi bir huyum olmasa, asla okumazdım. Baştan sona zaman kaybıydı.
Roman
2023 67. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2023 19:14
Royally serisinin ilk kitabı olan Asil Teklif’in yorumuyla geldim.Bazı kitapların benim için kesinlikle bir zamanı var.Bu yaz romantik kitaplarda genel olarak hayal kırıklığına uğradığım için normalde ortalama bulacağım bu kitabı şimdi daha çok sevdim.Benim, konusu ne olursa olsun Emma Chase için sonsuz kredim var.Karakterlerini ve diyaloglarını okumayı çok seviyorum. Bu serinin üçüncü kitabı olan Asil Duygular’ı okumuştum sadece nedense diğerlerine şans vermemiştim.Diğer kitapları da muhakkak okuyacağım. Evet klişe bir konu ,tahmin edilebilir bir son…Yine de iflah olmaz bir romantik olan ben okurken çok keyif aldım. Henry karakterini bol bol gördük bu kitapta.Ara vermeden onun hikayesini okuyacağım .
2020 5. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2020 18:41
Ilk çıktığında aldığım aylarca kitaplıkta bekleyen hatta ikincisi bile çıkan ve eskiyen bir kitap olur kendisi. Neden okumadım hiç bilmiyorum Emma Chase çok severek okuduğum bir yazar aslında. Bu
·352 syf.·
2024 24. kitabı
Aşırı klişe bir aşk hikayesinin beni bu kadar eğlendireceğini tahmin edemezdim. Prens Nicholas gibi bir adam gerçek hayatta YOK Yine de aşırı eğlendim. Kitaptaki diyaloglar çok eğlenceliydi. Hikaye baştan sona çok güzel ve akıcı bir şekilde ilerledi. Smut sahneler de tatmin ediciydi. Kitapta bir yerde hüngür hüngür ağladım Bu kitabı okuduğum için çok memnunum. Unıtamadığım masalsı bir aşk hikayesi olarak aklımda hep kalacak
Aşk
2023 38. kitabı
Günümüz krallıklarını okumayı seviyorum bu kitabı da keyifle okudum. Romantizm, komedi ve bolca smut ile kitap kendini okutuyor. Çook mu iyi kitap değil ama benim için gayet tatmin edici. Önemli bazı yerler hızlı geçildi ve uzatılmış yerler de vardı. Prens Nicholas fazlaca çapkın bir karakter ve her saniye kendini övüyor ama bu çok keyifli göze batmıyor. Olivia'da bir garson ve kızı görür görmez aralarında bir çekim oluşuyor. Prens Nicholas'ın ise kraliçe tarafından ona verilen bir süre var. 4 ay sonra evlenmek zorunda. Pren ise bu süreyi Olivia ile geçiriyor ve gün geçtikçe aşk başlıyor. Genel olarak aktı gitti kitap seriye de devam etmek istiyorum ama şuan değil. Rs'ye falan girdiğimde çok güzel akar. Öneririm. 4/5

Emma ChaseYazar · 17 kitap
Gündüzleri ailesi ile ilgilenen, geceleri ise renkli karakterlerini ve onların sonu gelmeyen muzip maceralarını kaleme alan Emma Chase, New Jersey'nin küçük bir kasabasında iki çocuğu ve eşi ile birlikte yaşamaktadır. Dört kitaplık bir serinin ilk kitabı "Karmakarışık" Goodreads'ta 2014 yılında yılın en iyi çıkış yapan kitabı seçilmiştir.