Tangled Serisi 2

9786059232036
Ciltli

2021 63. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2021 14:56
Duyduğuna inanma, gözünle gördüğününde yarısına İnan demişler :) Eğer Drew böyle yapabilseydi Harika olurdu fakat olaylar çok farklı yerlere gitti... Ailenize asla sevdiğiniz adamı çekiştirmeyin .... Olaylar değişir ve sonra sevdiğiniz adama geri dönersiniz ama sonrasında ailenizin tepkisi acı olur... Sevenler asla ayrılmamalı diyorum ve keyifli okumalar...
2020 40. kitabı
İlk kitabı erkek karakterimiz olan Drew'un bakış açısından okumuştuk bu sefer kadın karakterimizin bakış açısından okuyoruz ve kitabımız ikisinin ilişkiye başlamalarından 2 yıl sonrasını anlatıyor. İlk kitapta olduğu gibi bu kitapta da ilk başta bazı olayların çoktan yaşanmış olduğunu ve her şeyin nasıl böyle berbat bir hale geldiğini sonradan olayın en başına ışınlanarak tek tek okuyarak öğreniyoruz. Kitap ilk önceki gibi güzel ve keyif vericiydi. Kitapta ki tüm karakterler ayrı mükemmel. Fakat Drew ve Kate'in arasında ki çekime ayrı bayılıyorum ikisi aşırı uyumlu ve aynı zamanda inatçı ve şapşal bir çift. Gelelim konuya... Kate ve Drew'un ilişkileri muhteşem bir şekilde sürerken bir anda bir yanlış anlaşılma sonucu her şey tepetaklak oluyor ve iki karakterimiz darmadağınık hale geliyor. İki karakterimizde birbirlerini ve gördüklerini yanlış anlayıp iletişim kurmak yerine biri susmayı diğeri ise intikam alma duygusu ile doluyor. Aslında bu andan itibaren okuyan herkes kitabın gidişatını, neler olacağını açıkça tahmin edebilir fakat yazarın öyle tatlı ve akıcı bir yazım şekli var ki size yine de o okuma heyecanını veriyor. İlk kitapta Kate'i çok güçlü, ne istediğini bilen bir karakter olarak okuduk fakat bu kitapta yıkılmış, zayıf bir Kate ile karşılaşıyoruz. Bazen bir insan ne kadar güçlü, yıkılmaz gözükse de o insanında yıkılacağı, kaldıramayacağı durumlar olabiliyor ve Kate, sevdiği adam bazı şeyleri yanlış anladığından ve peşin hüküm verip intikam duygusuna bürünüp hiç beklemediği bir şeye maruz kalınca, bu Kate için adeta bir yıkım oluyor. Tabi bu konuda Drew ne kadar suçlu olsa da bunda Kate'in de suçu var. Susup gizlemeyi seçmemeliydi. Ve anlayacağınız çiftimiz yanlış anlaşılma nedeni ile ayrılıyor ve Kate her şeyi geride bırakıp kendi şehrine geri dönüyor.
İnceleme
2015 241. kitabı
Arkadaşlar Emma Chase'in Ephesus'tan çıkan Karmakarışık serisini okudunuz mu? Okuyun! Eğer "O ne ki?" diyorsanız veya "Almam ben o kitabı" diyorsanız tüm önyargılarınızı yorumun başında bırakınız. İlk kitabımız Karmakarışık, Drew adında zengin ve yakışıklı bir iş adamının bakış açısıyla anlatılıyordu.Ha bir de unutmadan, kadınlara düşkünlüğü de Drew için ayırt edici bir özellik.Ve rekabetçiliği.Bu özellikleri unutmayın zira ilk kitap tamamen bunlar üzerine kurulmuştu.Drew'in Kate adında hırslı ve çekici bir kadınla tanışması ve aşk hikayeleri. İkinci kitap bizi tanıdık bir şekilde karşıladı.Kate ve Drew'in çılgın aşkları.Nazar mı değdirdik nedir, iki aşığın arasına kara kedi girdi.Bizim rüya aşkıklarımız ayrıldılar.Arkadaşlar, çiftlerin ayrılıp geri barışmalarına alıştık değil mi? Peki ya bu çift artık sadece bir çift değillerse? Demek istediğim belki de aile oluyorlardır artık.Büyüyorlardır.Anlayın artık! Ben spoiler vermedim, siz yediniz.Gerçi bu kitabın ilk elli sayfasında ortaya çıkıyor. Kitabın ilk sayfalarında Kate'e alışamadım.Nerede benim Drew'um diye az sızlanmadım.Ama ilk kitap ne kadar tutkuluysa bu kitap o kadar sevgi doluydu.Nasıl desem, bakın kırgınlık var.Üzüntü var.Ama umut da var be kardeşim! Kitapta dostluğu öyle güzel işlemiş ki yazar, ağzınız açık okuyorsunuz.Bir yanda Drew'in vazgeçilmez odunlukları bir yandan da Kate'in - ve tabi ki bizim - karşı koyamadığımız romantizmi... Yazar öyle yetenekli ki... Kitap iki buçuk saatte filan bitti, inanılmaz akıcı.Karakterlerin ikisi acayip zeki.Zaten ben Drew'un iş adamı karakterini çok başarılı buluyorum, Kate'in de ondan aşağı kalır yanı yok.Bir de kitapta şöyle bir olay var.Tam duygusallaşıyorsunuz, o gözünüzdeki damla ha aktı ha akacak yan karakterlerden biri espiri yapıyor, koyveriyorsunuz
2021 157. kitabı
Okunma: 19 Ekim 2021 18:19
Şaka gibi. 6 saatte kitap bitti. Ne ara bitti anlamadım bile. Bu sefer kitabı kadın karakterimizin gözünden okuyoruz. Drew ve Kate bir yanlış anlaşılma sonucu ayrılıyor. Drew karakterini aşırı gıcık olmuştum ama yanlış anlaşılmayı öğrenince fikrimi değiştirdim. Seri nasıl devam edecek merak ediyorum. Sonuçta mutlu son oldu kitapta. :)
2022 49. kitabı
İlk kitap Drew'in ağzında okurken şimdi Kate'nin ağzında okuyoruz. Açıkçası birinci kitabı ne kadar sevdiysem ikinci kitabı da o kadar sevmedim. Kate ve Drew'in arasındaki yanlış anlaşılma bana çok saçma geldi yani tamam oturup konuşmuyorsunuz da hiç mi mantıklı düşünmediniz?? Ardında o yanlış anlaşılma kitap boyunca bu kadar uzatılması beni sıktı. Yani çoğu yeri atlaya atlaya geçtim özellikle Kate'nin adını hatırlamadığım çocukla öpüştüğü yeri okurken direkt atladım. Ama en saçması Kate'nin direkt Drew'i affetmesi oldu. Yazar kitapta yanlış anlaşılmayı bu kadar uzatacağına keşke sürünme sahnelerini uzatsaydı.
2018 286. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2018 07:10
Serinin ikinci kitabı ama ben bu kitabı ilk olarak okudum. Drew ile Kate beraber yaşıyorlar ve iki yıldır süren bir güzel ilişkileri var gibi görünüyor İkisi de zeki, iş kolik ve tutkulu. Sonra Drew öyle bir şey yapıyor ki Kate Drew'i terk edip gidiyor O anda Drew'i öldürmek bile istedim. Kate annesinin yanına gidiyor işten de istifa ediyor Bakalım Drew Kate'ye kendini affettirebilecek mi?
2021 13. kitabı
Okunma: 04 Mart 2021 10:49
Madde 1 Birini sevdiğinizde değiştirmeye çalışmayın. Madde 2 Hayat mükemmel değildir. Butun farkı yaratan hayatta karşınıza çıkan tepkilerdir. Madde 3 Zorlu beklenmedik anlarda yola devam edebiliyor musunuz? Bir kitap dan ne almak isterseniz onu alırsınız... Ortaları boğdu ama sonu güzeldi. Bakalım Kate ve Drew daha neler yaşayacak?
2020 46. kitabı
DARMADAĞINIK / EMMA CHASE Drew ile Kate ilişkilerinin ikinci yılını doludizgin yaşamaya devam ediyorlardır.Her şey muhteşemdir.İlk andaki heyecan, tutku, aşk ve istek devam ediyor bu da ikisini çok mutlu ediyordur.Buraya kadar mutlu bir çift olarak birlikte yaşıyor işlerini sıkı bir ekip olarak devam ettiriyorlar.Ta ki Kate ciddi bir durumla karşılaşıp bunun kesinliğini teyit etmeye çalışana kadar.Sorunsuz halledebileceği bu durumu kötü şansın ondan yana olması ve Drew’un bir şeyleri kurcalaması üzerine yalan söyleyerek taçlandırır.Ve hayat onlara çok trajikomik bir oyun hazırlar.Yanlış anlaşılmalar, eksik ifade kullanımları ve aynı dili konuşamamak... İşte bunlar ilişkilerinin bitmesine ve iki aşığın günlerini bitik halde geçirmesine neden olur.İşler nasıl düzelir, halledilebilir mi ? İşte bunların hepsi “Darmadağınık” halinde ortaya serilecek. ••• Serinin ikinci kitabı, “Karmakarışık’tan” biraz daha fazla dram içeriyor.Bu kitap Kate tarafından anlatılıyor.Olayları birde onun gözünden görmek güzeldi.Drew yine her şeyi yanlış anlıyor işleri baya batırıyor.Bu kez akıllandığını düşünüyorum ama Uzun süre dram içermesine rağmen yine de eğlenceli kısımlar yok değildi.O yüzden kesinlikle sıkıcı değil.Kafanızı dağıtmaya, ağır kitap kurgularından uzaklaşıp mola vermek istediğinizde sizi bekliyor olacak bir kitap.
2021 6. kitabı
Okunma: 25 Nisan 2021 22:43
Burada örnek alınması gereken bazı düşünceler olabilir ama genel itibari ile 20 yaş üstü olan bir seri olduğunu düşünüyorum. İlk kitap biraz daha iyi olabilir ,bu kitapta atlayarak okuduğumu söyleyebilirim evet bazı konuşmalar komik olabilir ama yazar bence cinselliği ve küfür içerikli konuşma olayını ultra abartmış. Hatta bazı yerlerde iyice saçmalamış. Benim favorim kesinlikle drew'in ablası ve eşidir. Drew in sevdiğim bir cümlesi var . "Sevdiğim kadını mutlu eden birşey yada birini hayatından çıkarmaya içim el vermez. " Böyle arada güzel düşüncelere sahip bir insan.
Karmakarışık kitabının devami
2026 56. kitabı
Sizce kitap bitince sonsuza kadar mutlu yaşadılar klişesi bir gerçek mi bir playboy eski hayatından vazgeçip sadece size tapabilir mi boyle bir klişe gerçekmi şimdi aradan iki yıl geciyor ve siz bu ilişkiyi bu kadar sene sürdürdünuz peki ya bundan sonra tek bir yalan bütün halinizi mahvedebilir mi okuyup görün bu sefer hikayeyi Kate azından dinleyin
Aşk

Emma ChaseYazar · 17 kitap
Gündüzleri ailesi ile ilgilenen, geceleri ise renkli karakterlerini ve onların sonu gelmeyen muzip maceralarını kaleme alan Emma Chase, New Jersey'nin küçük bir kasabasında iki çocuğu ve eşi ile birlikte yaşamaktadır. Dört kitaplık bir serinin ilk kitabı "Karmakarışık" Goodreads'ta 2014 yılında yılın en iyi çıkış yapan kitabı seçilmiştir.