Yakın Koruma

9786258492033
Sıralamalar

2023 104. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2023 21:34
Yakın Koruma kitabının yorumu ile geldim.Wesco asilzadelerinden olan doktor Abby ile onun koruması Tommy’nin aşkını okuduk. Kötü değildi ama ortalama kaldı benim için.Kitap direk öpüşme ile başlıyor.Hastanede odasında birbirlerini hiç tanımadan.Bu zaten saçmaydı.Sonrasında ilişkilerinin gidişatı çok yüzeyseldi.Tabi işin içine elbette duygular girdi bu sefer nerdeyse bir yıllık ilişkinin ardından seni seviyorumları okuduk.Ayrılık sebepleri de klişeydi.Akıcı ,kendini okutturuyor yine de.Çerezlik kitap okumak isteyenler okuyabilir.
2023 11. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2023 01:09
10/7.5 ️️️ Herkese selamlar . #royally serisinin devami #yakınkoruma kitabının yorumu ile geldim bugünde. Fakat üzülerek söylüyorum ki beklentimin altında kalan bir kitap oldu. Çünkü ben seriyi çok sevmiştim. Bu da yine okunur, kötü değil, seriden bağımsız okursanız seversiniz, ama seri devamı olarak okuduğum için geçer puan veremedim. Asil serisi kraliyet ailesinin hikayelerini ve onlara yakın kişilerin hikaye devamlarini anlatan bir seri. Kitapta prensleri ve Logan'i görmeyi çok sevdim, özlemişim . Son kitapta kraliyetin korumaligini yapan Logan ve Tommy, Logan'in prensesin kiz kardesi ile evlenmesi sonucu görevlerinden ayrılıp kendilerine bir güvenlik şirketi kurarlar. Ayrılmadan önceki son görevlerinde çıkan bir yangında Tommy zehirlenir ve acilde kendisi ile ilgilenen doktor Abby'i görünce birden kadını öper ve bu öpücük onda iz bırakır cunku Abby'den o anda etkilenmiştir. Ancak birbirlerini iki yıl sonra tekrar bir görev sebebi ile bulurlar. ve bu kez Tommy eline geçen ikinci şansını değerlendirmeye kararlıdır. Abby ise kraliyet ailesinin soylu sınıfından olan ve ailesinin bu baskilayici tarafı ile büyüyen hırslı bir doktordur. Kontes olan buyukannesi onun için en önemli kişidir kendini ona kanıtlamayi herseyden çok istemektedir. Tommy her ne kadar içi dışı bir, samimi, komik biriyse, Abby de bir o kadar ağır, hayattan keyif almak dendiği zaman sadece oturup kitap okuyan veya cerrah olmak için evde sürekli deneyler yapan iş odaklı, hırslı ve asosyal bir kadındır. Tommy ile birlikte bu tavırlarını kirabilmek için bir anlaşmaya varmaya hazırdır. Burada sürekli bir zaman geçişleri vardı bu kısmı sevemedim. Konusu da ayrıca çok klişe ki klişe severim ama bu sıradan geldi bana belkide daha iyi klişeler okudugumdandir. Yine de boş zamanlarınızda okuyup kafanızı
Romantik
2023 148. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2023 00:48
Çok hızlı ilerledi ya hiç öyle merak edeyim korkayım gerileyim olmadı. Olaylar çok çabuk ilerlediği için tam olarak haz alamadım. Karakterlerle de bağ kurduğum söylenemez. Tommy merak ediyordum ama yani bu muydu beklediğim oldu. Wow değildi ama sırf yan serideki karakterler için okudum desem yeridir.
2023 Okuma Raporları
2022 101. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2022 00:26
#yakınkoruma “ Tehlikeliydi. Kurallarımı şimdiden çiğniyordum. Ama içimde coşkulu, telaşlı bir arzu vardı. Kafamı karıştırıyor ve başımı döndürüyordu. Ona yakalanmıştım, onun esiti olmuştum ve tamamen onun insafına kalmıştım. Tommy’nin insafına…” Zıt kutuplar gerçekten de birbirini çeker mi siz ne düşünüyorsunuz? Abby hayatını tamamen kariyeri ve işine adamış aslında korkutucu dul kontesin torunu olan zengin kesimden gelen bir kız. Fakat bu ailesine bağımlı olmasını gerektirmiyor haliyle. O kendi başarısıyla ve azmiyle başarılı bir cerrah adayı. Kontes büyükannesi 2 haftalığına koruması olarak tutuyor Tommy’i. Tommy ise yakın arkadaşı Logan ile kendi güvenlik şirketini kurmuş zenginlerin korumalığını yapan kendini beğenmiş ama bir okadar da keyifli bir karakter. 2 hafta süreyle korumalığını yapacağı Ammy’e abayı yakmış durumda. Ammy ne kadar zarif, naif ve tamamen realist biriyse Tommy de bir okadar keyifli, açık sözlü ve acayip cool bir karaktere sahip. Birbirlerine karşı büyük çekim içerisindeler. Aralarındaki bu çekime karşı koymaya çalışsada Ammy gayet hızlı bir şekılde de birbirlerine kapılıyorlar. İki karakterinde birbirinden bu kadar farklı olması aslında ne denli sağlam bir ilişki kuracaklarının göstergesiydi bana göre. Gerçekte de böyle değilmidir zıt kutuplar birbirini çeker, farklı yönlerle birbirini tamamlarsın. Oldukça keyifli bir okadar da ateşli bir okuma oldu yine:) Emma Chase’in şahane kalemiyle bu kitapla tanışmış oldum ve oldukçada sevdim. Velhasıl gerçek sevginin önünde ne makamlar rütbeler, ne de insanlar durabilir. Sevgi tüm engelleri aşar. Bu sıcak havalarda yoğun ve ağır okumalarda araya alınacak bir çırpıda bitecek çıtır çerez bir kitaptı. Yetişkin içeriklidir. Ona göre tercih sizin
2023 48. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2023 21:59
Yine bir Emma klasiği. Şaşırtmadı. Eğlenceli, komik, seksi ve keyifliydi. Gerçi Dava özetleri serisi kesinlikle bu seriden daha iyiydi ama Emma Chase'in her yazdığını büyük bir beğeniyle okurum. Kafa yormaz, sizi sıkmaz ve RS'den çıkmanıza yardımcı olur. Bu kitapta da aristokrat bir ailenin kızı olan Abby ile Güvenlik şirketi sahibi yakın koruma Tommy'nin sıcak, seksi ve bir anlaşmayla başlayıp aşka uzanan hikayelerini okuduk. Kızımız bir cerrah olmaya çalışırken, arkadaşları tarafından hayatın yoğun temposu arasında kendine biraz eğlence araması öğütlenir. O da bu iş için Tommy'e teklif götürür. Tommy ile yıllar önce bir hastane odasında karşılaşmış ve ateşli anlar yaşamıştır. Sonrasında ailesinin yakın korumalığını yapan adam dolayısıyla onun da koruması olmuştur. Ancak iş bitip yollar ayrılsa bile adam hala aklındadır. Diğer taraftan Tommy bu teklife balıklama atlar, zira kendisi de kızı aklından bir türlü çıkaramamıştır ve Abby'nin kendisini bir seks oyuncağı olarak kullanmasında bir sakınca görmez. Bunun bir kadın değil de erkek teklif etse büyük tepki görürdü herhalde :) Neyse efendim, aralarına ailelerin müdahalesi vs olaylar olaylar da girse tutkuların dışında başka hislerinin de olduklarını inkar edemeyecekleri bir noktaya gelirler. Kısacası hoş vakit geçirdiğim bir kitaptı. Tavsiye ederim.
Aşk
2022 115. kitabı
Bu türü okuyanların yakınen tanıyıp çok sevdiği Emma Chase ile benim tanışma kitabım "Yakın Koruma" oldukça akıcı ve bir oturuşta bitebilecek tam bir yaz kitabı! Seri olmaktan ziyade tek başına okunabilen ve kafanızı rahatlatırken size aşık olunası bir erkek karakter ile tanıştırıyor. Tommy ve Logan kurdukları güvenlik şirketindeki yeni işlerini almışlardır. Sıradaki görevleri Bumblebridge'nin dul kontesini ve aile mensuplarını iki haftalığına korumayı üstlenirler. Kontes'in torunu Abby, başarılı bir cerrah olma yolunda ilerlerken iki yıl önce Tommy'nin hastanede gözünü açıp kızımızı masum olmayacak bir öpücük vererek akılına kazınmasını sağlar. Aradan geçen zamanın ardından iki haftalık korumaya dahil olan Abby, karşısında gördüğü Tommy ile allak bullak olacak ve biz okurlara eğlenceli bir okuma yaşamamızı sağlayacaktır. Kesinlikle aralarındaki atışmalı diyaloglar sizi bu kitaba bağlıyor. Sanıyorum yazarın yeteneklerinden biri iyi karakterler oluşturarak aralarındaki konuşmaları eğlenceli hale getirmesi diye düşünüyorum. Eğer yaz için kitqp arayışındaysanız bence mutlaka bu güzel hikayeye bakmanızı tavsiye ediyorum. #yakınkoruma #bodyguards #emmachase #dexplus
Romantik
Yakın Koruma
2022 103. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2022 17:02
Çerezlik bir kitabımızı bittirdik. Sıradan bir konuydu. Korumalık yapan tommy ile ünlü bir kontes olan kadının torunu olan Doktor Abby hikayesiydi. Birbilerini bir anda inanılmaz bir şekilde çekici bulamya başlayıp, olay yatak panterine dönüyor sonra duygular cıkıyor ve hikaye böyle devam ediyor. Sinir olduğum şeylerden biri oldu okurken, kızımız duygularından cok emin olmadığından kariyerlık hayatı ön planda çünkü o şekilde büyütülmüş ondan neyse hamıle olduğu sanıyor ve tommy dememesi gerek bir şey diyor, kendi meslektaş erkek arkdaşı ile olması daha iyi olacagını, onu anlayacagınu söyluyor. Okurken yuh dedım yani tommy bu denmez yanı adam her kötü anından yanında oldu ne ıstersen yapar cocuk fılan da istemedi sevdi seni, düşünmeden konuşsa bile bu tarz söylemler aa acaba olur mu demektir. ihanet bence. Diyemezsın yani asla başka adamı , sevdiğin adamla karşılaştıramazsın, neyse bundan ötürü puan kırdım bide şeyden tommy devamlı salyası akıntı halinda dolaşması, abaza gibi hoşuma gitmedi bu yöndede. Bunların dışında güzel bir aşktı demesem olmaz... Ama beğendim, kıtabı, hoştu. Tavsiye ediyorum.
Aşk
2023 10. kitabı
Klişe severim. Yetişkin içerik tadında anlatıldıysa o da sorun değil. Bu serinin yeri bende ayrı. Ama gel gör ki Yakın Koruma bana çok tatsız, aceleyle yazılmış fazla özenilmemiş bir kitap gibi geldi. Asil serisi her kitapta diğer karakterlere mutlaka yer verirdi. Yakın Koruma'da onları görememek beni üzdü. Yani Logan arada sırada ismen geçti. Prens ve Olivia desen bir cümlede vardı. Tamam, seriden bağımsız bakalım kitaba. Sürekli zaman atlaması, ne zaman âşık oldular, neden ayrıldılar, hadi ayrıldılar nasıl bir cümlede barıştılar gerçekten takip edemedim. Yazar; seri sevildi nasılsa bu da okunur düşüncesiyle yazmış bir şeyler. Tommy ve Abby arasındaki aşktan ziyade cinsel çekimi okuduk. Her an, her yerde, her durumda sevişen tavşan çiftim benim! Yok bu olmadı. Gerçekten zevk alamadım. Öylesine yazılmış bir kurguyu öylesine okumuş gibi oldum. Daha düşük puan vermememin tek nedeni yazarı ve seriyi sevmem. Okuyacaklara tavsiyem; fazla beklentiye girmeden okuyun.
2023 96. kitabı
Mayıs ayı başında okuduğum kitapları ancak paylaşabiliyorum malesef. Bitmeyen bir temizlik serüvenine girdim ki gerçekten işin içindeyken bitmeyecekmiş gibi geliyordu. Ama çok şükür bitti de bende yeniden sahalara dönebildim. Aslında konusundan çok karakter analizi ve kitap hakkında genel yorumumu yapmak için geldim diyebilirim.Karakter olarak Abby yorucuydu benim için. Bir yanım onu anlıyorken bir diğer yanım onu pataklamak istiyordu.İletişiminin ne kadar önemli olduğunu kitabın sonlarına doğru Abby'nin ailesi ile yüzleştiği sahnede çok net bir kez daha görmüş olduk. Sizin birilerine bakış açınız belkide tamamen beklentiniz dahilindedir ve siz buna inanırsınız mantığı çok iyi bir şekilde aktarılmıştı. Ahh benim üzümlü, güzel seven Tommy kekim. Adamın ruhundan buram buram özgüven ve karizma akarken aşık olmamak mümkün mü? Tommy ve kalabalık ailesi başlarda favorim olurken, sonrasında annesine kırgın kalmamam pek mümkün olmadı. Gerçi bir yerde tatlıya bağlamaları ve kitabın son sayfaları kesinlikle çok güzeldi. Serileri sondan başlayarak okuma huyum ne zaman gelişti hiç bilmiyorum. Bazen kızıyorum bu duruma, bazende tadından yenmiyor. Biliyorsunuz ki yabancı bazı yazarlar (laf aramızda bir çoğu) klişe konuları gerçekten şahane kaleme alıyorlar. Sevgili @authoremmachase bu anlamda sevdiğim yazarlardan biridir. Kalemin akıcı ve konunun keyifli oluşuna asla lafım yok. Lakin bu kitapta işler bir tık aceleye gelmiş gibiydi. Belkide ilk kitapları okumadığım için diye düşünürken, kitap bittikten sonra okuyan arkadaşlarında benimle aynı düşüncede olduğunu öğrendim. Şimdiler de serinin ilk kitabını arıyorum. Malesefki bulamıyorum diye hayıflanıyordum. Ta ki #istanbul 'a gelip @lizzvekitaplari' nın kitaplığına düşene kadar. Hey gidi hey.Eski koleksiyonculardan kim kaldı!
1K
2022 53. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2022 19:17
Merhabalarrrr. Kasım ayının ilk kitabının yorumuyla karşınızdayımm. Neredeyse bir aydır doğru dürüst kitap okuyamıyordum. Ancak sonunda sahalara dönüş yapmış bulunmaktayımm. Tam ihtiyacım olan çıtır çerezlik bir kitap 'Yakın Koruma'. Kısaca kitabın konusundan bahsedecek olursam; kızımız Abby tamamen işine odaklı, mükemmelliyetçi bir doktordur. Logan ise onun tam tersi denebilir, daha umursamaz çapkın bir korumadir. Çiftimiz öncelikle Logan'in görev sırasında yaralanmasi sonucu hastaneye kaldırıldığı sırada tanışır. Ancak bir şekilde görüşemezler ve irtibatları kopar. Aradan birkaç yıl geçtikten sonra kader onları tekrar bir araya getirdiğinde bu sefer çiftimiz şanslarını denemeye karar verip görüşmeye başlarlar. Tabi olayin sürprizi bozulmamasi adina (spoiler olmamasi için) burayi üstü kapalı geçiyorum. Zaten kitap o kadar kisa ki, akıcı bir dile sahip olmasıyla birleşince de bir oturuşta bitirebilirsiniz. Ayrıca konular birbirine bağlı olmasa da kitap seriden oluşuyor. Yani isterseniz bundan önceki kitapları da okuyabilirsiniz. Okursaniz oldukça keyif alacağınızdan eminim. Tavsiye ediyorum. Not: Kitapta +18 sahneler yer almaktadir. Kitabi almadan önce buna dikkat etmek isteyebilirsiniz.

Emma ChaseYazar · 17 kitap
Gündüzleri ailesi ile ilgilenen, geceleri ise renkli karakterlerini ve onların sonu gelmeyen muzip maceralarını kaleme alan Emma Chase, New Jersey'nin küçük bir kasabasında iki çocuğu ve eşi ile birlikte yaşamaktadır. Dört kitaplık bir serinin ilk kitabı "Karmakarışık" Goodreads'ta 2014 yılında yılın en iyi çıkış yapan kitabı seçilmiştir.