Puan vermedi·520 syf.····Okunma: 19 Eylül 2023 17:36 Yani kitaba çok büyük bir hevesle başladım ve gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşadım kitap beklentimin çok altında geldi böyle sürekli bir de aşkı değil ya yani masumiyet müzesi aşkı atıyor diyorlardı Yok öyle bir şey bende saplantı olduğunu görüyorum kitapta şimdilik gözlemlediğim kadarıyla bir kitabı Ben geçen yıl Ağustos'ta başlamıştım evet geçen yıl Ağustos'ta başladım ve hala daha bitmedi çünkü adamın söylediklerini falan okuyamıyorum bile yani nasıl diyeyim cinsellik üzerinde o kadar durulmuş ki sayfalarca yazmış da yazmış yani gerçekten okuyamıyorum aşırı bir şey bilmiyorum Ben beğenmedim bilmiyorum ilerleyen sayfalarda bitince falan diyorum tekrar bir yorum yapacağım ama ben beklentimi çok altına geldi kesinlikle okunmasa da olurmuş diyordum içimden şimdi de diyorum ama benim şahsi görüştüğüm tabii ki herkes yani bunlar Benim şahsi görüşlerim kimisi çok seviyor zaten sırf millet çok sevdiği için ben hani okumuştum acaba dedim güzel mi falan diye büyük bir şeyle hevesle geldim ama beklentimin altında geldi o yüzden biraz şaşırdım açıkçası ilerleyen zamanlarda tekrarlanan yorumlarda bir şeyler yazarım bitirdiğim zaman falan daha ortasındayım bilmiyorum belki çok da güzel olacak sonrasında hiç sanmıyorum ama