2022 7. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2022 23:01
10/8 ️️️️ Herkese selamlar Yazarın en sevdiğim kitabının yorumu ile geldim. Nefret Oyunu kitabi ne kadar çok bilinse ve sevilse de bu kitap bana gore ondan daha güzeldi. Ama gölgesinde kalmış gibi pek bilinen bir kitabi değil ne yazık ki. Bu kitabi bana en çok sevdiren kısmı karakterin naif oluslariydi sanırım. Cunku tam kapakta resmedilen kadın ve erkek karakterleri bizlerde görsek hemen dış görünüşleri ile yargilariz. Kitapta bu açıdan bakmamizi istiyor aslinda. Eğlenceli, samimi, sakin ilerleyen bir hikayeydi. Farklı dünyaların insanı klisesinden yola çıkılarak yazilmis bu kitabi herkes okusun isterim. Ruthie bir süredir çalıştığı huzurevinde tam onlar gibi giyinen ve yaşam tarzı süren gencecik bir kadındır. Tek hobisi kaplumbağalar ile ilgilenmek olan asosyal kızımız mecburi bir sebeple dışarı ciktigi sırada arabasına benzin almak isterken benzinlikte bir sorun ile karsilasir. Benzin istasyonuna gelen koca siyah motoru uzerinde vücudu dovmelerle kaplı upuzun saçları olan yakışıklı biri gelir ve ondan görür görmez çok etkilenir. Gelen kişinin benzine parası cikismayinca Ruthie yardımcı olmak ister ama orada kendisi hakkında söylenen birsey kalbini kırar ve arabasına bindiği gibi oradan uzaklaşır. Ertesi gun diger tum calisanlar ile birlikte Ruthie patronunun oğlunun huzurevinde çalışmak üzere geleceğini öğrenir. Büyük bir beklenti ile bekledikleri bu kişi Ruthie'nin bir gün önce benzinlikte kendisi için hoş olmayan sözler söyleyen kişidir; yani Teddy. Teddy ise dış görünümünün aksine o kadar poncik bir kişidir ki. Tek hayali dövme salonu açmak olsa da babası buna rıza göstermez o da ondan beklenilen kişi imajına bürünür. Nerede akşam orada sabah, vurdumduymaz, vücudunu tual gibi kullanan serseri biri olmuştur, fakat görüntüde. Simdi Ruthie ve Teddy tüm bu dış görünüş yanilsamalarindan kurtularak birlikte huzurevinde çalışmak zorundadir. Ben Teddy'ye bayıldım bir insan hem bu kadar serseri görünüp hem de bu kadar güzel bir insan olabilir mi? Bir gülüşü ile huzurevinde bulunan tüm yaşlılarla birlikte bende okurken eridim desem yeridir Yetişkin icerik yok denecek kadar azdı. Yani demem o ki lütfen okuyun bu kitabi İkinci İlk İzlenimler Sally Thorne
İkinci İlk İzlenimlerSally Thorne · Bilgesu Yaprak · 2021598 okunma