Duanın manevi hissini iliklerinde yaşayabilmek önemli. Dua ediyor olabilmek, Allah'ın varlığınının ve kendi varlığının bilincinde olmanın en mühim kanıtıdır, zannımca. Bunu doğru ve samimi gerçekleştirebilmek için bir kaynaktan yardım almayı istemek de çozum odaklı ve özdüzenleme becerisine sahip olduğumuzu gösterir. Böylece farkındalık gerçekleşmiş olur ve değerli olana daha çok yaklasiriz.
Kitapta yazar, başka yazarların ve âlimlerin dualarına da yer vermiş. Kelimeler üzerinden duaya değişik açılardan bakmaya çalışmış. E- kitap olduğu için sanırım kitap benim için aktı geçti. Sonuç itibariyle kitabın da belirttiği üzere Yaratıcı'ya edilen dua, Allah ile yapilan samimi bir sohbet tarzında olmali ve dua etmek bizim icin büyük bir fırsat. Bir şeyler istiyorsam Allah'tan istemeyecegim de nereden isteyeceğim zaten, O'nun rahmeti bol. Ve ayrıca dua, sadece bir şeyler istemekten de ibaret değil. Dua bir şükür, gerektiğinde kendisine verilmiş veyahut verilmeyen bir şey için bile tşk edebilmektir.
Dualar ağzımızdan ve yüreğimizden eksilmesin inşallah ve birbirlerimize duamız da hiç eksik olmasın. Keyifli okumalar.