·176 syf.····Okunma: 20 Nisan 2022 22:07 Kitabın asıl amacı, üzerinde yazdığı gibi "Japonların uzun ve mutlu yaşam sırrı"nı okuyucuya anlatıp paylaşmak. Kitabın içeriğinde olmayan tek şey ise, "Japonların uzun ve mutlu yaşam sırrı" :")
Erken kalkıyorlarmış, ömür boyu bir alanda meslek edinip, onunla ömür boyu uğraşıyorlarmış, emeklilik kavramı yokmuş, sağlıklı ve dengeli beslenip, spor yapıyorlarmış vs. işte.
Bu kitabı okumadan önce gereksiz yere beklentiye girmiştim ama kitabı zar zor bitirdim. O kadar dolaylı yoldan anlatmaya gerek yok, "para var huzur var" demek yeterli. Uzun zamandır bu kadar kötü bir kişisel gelişim kitabı okumamıştım. Kitabı geçen sene okudum galiba ama bir tane kelime bile hatırlamıyorum. Otur, sıfır!