2023 29. kitabı
#kitapyorumu BAŞKA KAHRAMAN TAZEOĞLU Merhaba Bu kitabı ilk aldığımda incelememiştim içini , sonradan kitabı incelediğimde kapağının düz , sayfalarının ters basıldığını fark ettim. Kitap Kur'an-ı Kerim gibi sağdan başlıyor. Kitabı okurken ters tutup okudum . Olaya pozitif baktım, kitap sayfaları eksik değildi ve okunabilecek durumdaydı . Ayrıca yazılarda da bir eksiklik yoktu. Velhasıl kitap adı gibi Başka çıktı. Konusuna gelecek olursak kitap kısa hikaye ve çeşitli yazar ve şairlerin kaleme aldığı şiirlerden oluşuyor . Tabii kitapta olmazsa olmaz şair ve yazarımız Kahraman Tazeoğlu Kitaptan Özlü Sözler " Ayrılık ayrı aşk bitişik yazılır. " " Seni ne kadar çok sevdiğimi , biri seni sevdiğinde anlayacaksın. " " Herşey geçmişte kalıyor ama hiç bir şey geçmiyor. " " Denize bakmayı bilmeyenler bir gün mutlaka boğulur. " " Hüzün kendinizi didikleme öykünüzdür. '' " Korkağı olduğum aşk bana seninle öç aldırıyor . " " Susmak bir sessizlik sanatıdır. " " Bana bir kere susma hakkı verseydin sana neler söyleyecektim. " " Sen gözlerimden bak gör nasıl seveceksin kendini. " " Ben senden bir bardak su istedim ; Akdeniz değil ... " Seni kendime emrediyorum. " " Ne desem kar yağıyor. " En fazla içimde ölürsün" " Aşkın bizdeki yeri ; benden sen sonra , senden ben önce. " "Müsait bir yerde inecek var. " " Kolayıma gelmedin , zoruma gittin ." #edebiyat #yazar #şair #özlüsözler #alıntılar #başka #kahramantazeoglu #şiir #hikaye #menkıbe #book #bokstagram #kesfet #kesfetteyiz
Aşk ve Şiir
BaşkaKahraman Tazeoğlu · Yediveren Yayınları · 20213,833 okunma