Dikkat Kalbiniz Kırılabilir.
2023 13. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2023 15:06
Andrew, sürücüsünün kendisi olduğu bir kazada ailesini kaybedince onların ölümlerinden kendini sorumlu tutmaya başlıyor. Kalacak bir yeri olmayınca ve ailesinin canlı olduğu son yer bu hastane olunca da hastanenin içinde kimsenin kullanmadığı bir yeri kendisi için oda haline getiriyor fakat kimse bundan haberdar değil. Ayrıca, yemekhanede çalışarak buradaki varlığı için bir bahane ediniyor ve azrail adını taktığı bir kadın ,Michelle, onun baş düşmanı oluyor. En azından onun tarafından… Kitabın içine asıl girdiğimiz yerse uzun zamandır arkadaşları tarafından zorbalık gören Rusty adında bir çocuğun ateşe verilmesiyle acil servise gelmesi oluyor. Olaylar bu şekilde gelişiyor. Ayrıca kitapta eşcinsel karakterlere yer verildiğini de söylemem gerekiyor. Öncelikle benim için oldukça keyifli bir okuma oldu. Keyifli dediysem komik, eğlenceli değil orda bir anlaşalım. Kitabın içine girmekte hiçbir sıkıntı yaşamadım. Andrew'un yanında diğer karakterleri görmek de oldukça hoştu. Özellikle Trevor ve Lexiyi okumaktan çok keyif aldım. Kitapta sinir olduğum üç karakter vardı. Bunlardan ikisi sonradan kendilerini sevdirmeyi başarsa da Steven’ın takıntılı aşığı Cho’yu bir türlü sevemedim. Diğer ikisi Michelle ve Rusty’nin arkadaşıydı o ikisi bir süre sonra kendilerini sevdirtmeyi başardı. Ben bu kitabı okurken bir çok duyguyu aynı anda yaşadım. Önce kalbimi paramparça etti sonra da yarabandıyla sarıp eski haline getirdi. Okurken ne kadar ağlasam da sonunda yüzüme bir gülücük yerleşmişti. Ayrıca kitabın içindeki mangamsı çizimler de kitaba çok güzel bir detay katmıştı. Tek kelimeyle bayıldım. Ötesi yok… Andrew Brawley'nin Sıradışı Hikayesi
İnceleme
Andrew Brawley'nin Sıradışı HikayesiShaun David Hutchinson · Yabancı Yayınları · 2016570 okunma