SPOİLER İÇERİR...!
2023 99. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2023 23:34
Okurken içinizi ısıtacak, farkındalık yaratacak, dostluğu,paylaşmayı hümanizmi, sırdaş olabilmeyi unuttuğumuz değerleri tekrardan hatırlatacak muhteşem bir kitap.. Sımsıcak bir kitap kafede (Lafta Kafe) sihirli değnekleri ile aramıza katılan kahramanlarlarımız; sevgi dolu babacan sahibi Tuna bey ve bir dil kursu için bir araya gelen 7 güzel arkadaşın yaşamın varoluşun anlamını bulmak için Derin, Pamir, Talu, Ravza’ya, Tuğrul, Vanessa ve Leandro yedi farklı arkadaşın yedi farklı hayat hikayesine tanık oluyoruz. Onlarla bütünleşip onlarla birlikte iç huzura ulaşabileceğimiz bir yolculuğa çıkıyoruz ve bu yolculukta kalbimize sevgi tohumları eken sımsıcak duygulara şahit oluyoruz. Tuğrul’un Ravza’ya karşı hissettiği gerçek saf ve temiz aşkı yüreğinizde hissedeceksiniz. Derin’in Pamir’in iç dünyasını yakından görmesi aslında Liseli bir kızın çırpınışı, isyanı gibi görünen gerçeklerin aslında varolma savaşının bir sonucu olduğunu göreceksiniz. İç dünyasına indikçe kendi yolculuğunuzu keşfeceksiniz.. Tuna beyin (Lafta Kafe’nin sahibi) kafesini açması ve müthiş hikayesi insanın ışını arayıp serbest bırakması gerektiğinin en büyük göstergesi. Leonard’ın Tuğrul’a cesaret vermesi, Tuna beyin Talu’ya destek vermesi, beni okurken en çok içine çeken etkileyen bölümler oldu diyebilirim.. Her birinin aile yapılarını, umutlarını, hayatlarını, birbirlerinin hayatlarına ışık olmalarını, her birinin kendi yolculuğunda ışıklarını serbest bırakma cesaretlerini okuyacaksınız. Yaşamın, varoluşun anlamını sorgulatan, düşündüren ve hayatımıza ışık tutan bir kitabımız verdiği mesajlar, dikkat çektiği konular, akışkan, yalın i dil ve üslubunun olması bütün herkesin rahatlıkla okuyabileceği harika bir kitap. Mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum... Kitaplar ışığınz olsun Kitapla kalın Sevgiyle kalın
Işığını Serbest BırakBüşra Coşkun Keskin · Müptela · 202376 okunma
1 +1'leme