Puan vermedi·280 syf.··Beğendi
···Okunma: 03 Eylül 2023 23:55 İnsanları konuşarak etkilemek isteriz. Bu hepimizin yararınadır. Çünkü en güçlü ikna aracımız iletişimdir. İnsanoğlu tarihten bu yana iletişim becerilerini sonuna kadar zorlayarak farklı metodlar geliştirmiştir. Bu metodlar nesiller boyu aktarılmış ve şimdi anlatacağım kitapta toplanmıştır. Kitabımızın adı ‘’TED GİBİ KONUŞ``.
-başlık biraz profesyonellere hitap etse de, içerik, günlük yaşamdan kesitlerle hepimize hitap etmekte. Yazar sade ve basit bir üslup kullanmış. Okuyucuyu fazla sıkmadan ve zorlamadan, anlaşılır şekilde çoğu konuya değinmiş. İçeriğinde -kısa ve ün salmış- ted
konuşmalarına yer vererek, örneklendirmiş.
-biraz spoiler verecekse olursak; dinlemenin kilit olduğunu, doğru zamanda doğru kelimelerle konuşmanın çoğu kapıyı aralayacağını, heyecanın aslında bir engel olmadığından bahsetmekte. Ve tabi çözümleriyle birlikte.
-iletişimle ilgili problemleriniz varsa yahut toplum önünde konuşan bireylerdenseniz yahut konuşma ihtimaliniz varsa mutlaka öneririm.
-iletişim kurmayı seviyorsanız sosyal bir insan olabilmek için bir adım atmak istiyorsanız kitap size uygun:)