Erkişisel gelişim
2023 74. kitabı
ERKİŞİSEL GELİŞİM Mehmet DİKİCİ “Kazananlar kusursuz olanlar değil, inancını yitirmeden azimle çalışanlardır, asla vazgeçmeyenlerdir.” “Kötü huyların allanıp pullandığı, iyiliğin horlandığı günümüzde, terazi doğru olursa doğru ölçeriz. Güce tapanların, menfaat peşinde inandığı değerleri satanların, uydurma kıyasları ile değil…” “Yalan dünyada gücü elinde tutanlar bir müddet saltanatlarını sürdürseler de, bu dünyada olmasa bile ahiret de elbet hesabını vereceklerdir. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak elbet…” Bu kadar çok alıntı çıkardığım, nerdeyse her satırını çize çize ilerlediğim, okurken karşılıklı sohbet havasını soluduğum; düşünce ve fikirlerimizin çevirdiğim her sayfada fazlasıyla uyuştuğunu farkettiğim yazarımız ve eseri #erkişiselgelişim ile buluşmak benim için çok özeldi. Yazarımızın tarihe imzasını atmış, tüm dünyaca bilinen ünlü düşünür ve filozofların sözlerine de yer verdiği; hayatın içinden, hayatımızın her anına dair yazılarını eminim sizlerde kendinizle bütünleştirerek okuyacaksanız benim gibi. Üç yılı aşkın bir süredir Alanya Postası gazetesinde köşe yazarlığı yapan Mehmet Beyin, yayınlanmış yazılarının biraraya gelmesiyle oluşan eserimiz yaşadığımız çağın sosyolojik analizinin yanında kişisel gelişim kitabı olarakta değerlendirilebilir kesinlikle. Ayrıca modern bir tasavvuf anlayışı ile hayatı anlamlandıran özellikle de toplumu sorgulayan yazıların yanında değişik dönemlerde yazılmış rubailer ile birlikte yazarımızın duygularını yansıtan beyitlerede yer verilmiş eserimizde. Özgürlükten ruh virüsüne, asıl sevgiden oruç eğitimine, zoru seçmekten iflah olmazlara, kentleşmeden eleştiriye, şiddetten eğitime… öyle çok konu başlığı altında toplanmış yazılar var ki eserimizde, emin olun kendinizi bulacağınız bir eser #erkişiselgelişim Kesinlikle TAVSİYEMdir. Syf: 184 Erkişisel Gelişim Mehmet Dikici
Kişisel gelişim - Edebiyat
Erkişisel GelişimMehmet Dikici · Cinius Yayınları · 202311 okunma