·112 syf.····Okunma: 08 Eylül 2023 17:16 Adı üstünde Kuzeye Giden İnce yol. Kuzeye yapılan yolculuğu günlük tarzında anlatmış. Japon Klasiklerini İthaki yayınları bastığı anda kitap okurlar cemiyetinde oooo mükemmel bir seri çıktı tarzında herkeste bir gündem oluşmuştu herkesin ağzından Japon Klasikleri çıkıyordu peki ne oldu benim gibi kitap gündemini takip eden okurlar bir an hevesle japon klasikleri serisi aldı 10-15 tane daha fazlada olabilir. Iııı zaten güzeldir o kadar gündemde canım ne olacak diyip. Tabi fazla incelemede yok izlenim kazanamıyorsun ve alıyorsun sonrada işte böyle hayal kırıklığı oluyor üç puan veriliyor kitaba. Bu yazdıklarımı diğer incelemelerdede görebilirsiniz çoğu kişi beğenmemiş. Tabi seri içinde güzel kitaplar vardır bu benim daha ikinci kitabım ama demek istediğim bir şeye sazan gibi atlamamak gerekiyor serinin içerisinde iyi olanları cımbızla seçmek gerekiyor. Japon Klasikleri her ne kadar övünsede kendi zevkim doğrultusunda aralarında bazı çürükler çıkabiliyor.