Tropes
•Enemies to lovers
•Dark Romance
•İlk erkek aşık oluyor
•Güçlü kadın karakter
Trigger warning : Şiddet, hayvana eziyet, neredeyse tecavüz, pedofili ve ensest
Bu kitabı okurken esas erkek karkater Kai olduğu halde Damon’ın gölgesinde kaldığını hissettim. Sürekli bir geriye dönüş okuduk. Evet geçmişi ve nedenleri öğrenelim ama kitap bi günümüz bi geçmiş şeklinde gittiği için okurken yordu beni yine de okurken çok keyif aldım.
İlk kitapta Rika’dan daha güçlü kadın karakter yazamaz demiştim ve pat diye Banks karşıma çıktı. Boyun eğmeyen, zeki ve kurnaz tam aradığım tipte bi kadın karakter oldu. Michael’ı her konuşmada dumura uğratmasını okurken çok keyif aldım.
Kai.. onun ağzından okumak düşüncelerini bilmek ve aslında gördüğü kadar sessiz biri olmadığını okumak çok güzeldi. Bi tık gölgede kalmış olsa da her sahnesi alev alevdi.
Finalde daha büyük bir yüzleşme beklemiştim çünkü herles Damon’ın peşinde ve konuşulması gerekenler vardı ama Banks’tan asla beklediğim tepkiyi alamadım ya da diğerlerinden. Kitap boyunca benim açımdam gerilim yüksekti ay ne olacak bu nee diyerek okudum.
Beni en rahatsız eden kısım kesinlikle damon’ın içinde bulunduğu her sahneydi. Geçmişte yaşadıklarından dolayı hastalıklı bir sevgisi var.
*buradan sonra mini(!) spoi
Kız kardeşini tabii ki korumalı doğal olarak?? Ama onu herkesten saklayıp, kimse onu görmesin diye eski kıyafetlerini giydirip üstüne birde Banks’in kafasında kadınlığımı saklamalıyım düşüncesi oluşturuyor ve bu çok kötüydü.
SığınakPenelope Douglas