Sadece Bir Canavar
2023 58. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2023 00:00
Küçük yaşta annesini kaybeden Joan her yaz tatil için annesinin ailesinin yanına gelir. Bu yazda yine soluğu annanesinin yanında alan Joan tarihi aşırı sevmekte bu sebebelede yazını Tarihi Hollanf Köşkün'de çalışarak geçirme kararı alır. Tarihe olan tutkusu ile harika bir çalışma ortamı bulan ve kuzenleri ile güzel bir yaz geçiren Joan'ın yazını güzelleşecek biri daha girer... Yada sırları orta çıkartacak biri mi desem.... İş yerinde yakışıklı mı yakışıklı Nick adında bir çoçuk ile tanışır. Joan bu yakışıklı ve ona farklı duygular hissettiren Nick'e aşık olur. Yazının daha harika gidemeyeceğini düşünen Joan Nick'den bir randevu teklifi alır ve Joan o günü iple çekmektedir. O gün geldiğinde ise... İşler rayından çıkar! Kendisi ve ailesi hakkında yeni şeyler öğrenene Joan mantığı ve kalbi arasında kalır. Yeni öğrendiği bilgileri daha hazmedemeden onu ailesi ve sevdiği çoçuk arasında bırakacak çok daha sarsıcı bir sır ile karşılaşır. Sırlar, gizemler ve durdurak bilmeyen macarelar ile Joan Canavarları korumalıdır Üç kitaptan oluşacak serinin ikisini heyecanla bekliyorum. İkinci kitapta Aron ve Joan'ın sahnelerinin çoğunlukta olması en büyük temennim şdşdididisisi. Fanatik'e bayılan ve romantizm'i abartmayan kurguların hastası olarak kitap harikaydı. Joan'ın kendini kabullenememesi ama ailesine aşırı değer veriyor oluşu kalbimi sızlattı bu yetmiyormuş gibi kızcağız ne kadar çok ailesine kızgın bile olsa doğru olmadığını düşünse bile yaptığından nefret canavarları kurtarmaya çalıştı cidden kalbim kırık hele ki Nick.. Üzümlü kekim ya bunları hak etmedi cidden. Aron ise bam başka bir durum çoçuk ayaklı ego ama inanıyorum bir çok davranışına dayanarak o çoçuğun geçmişi aşırı üzücü ve derinlerde bir yerde çok tatlış biri bence. Aron ve Joan'ın annesi hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum acilen. Joan'ın gizli gücünün geldiği yer ise tam bir gizem... Acil ikinci kitabı okumalıyım be. Son olarak kitap genç kurgudur bal peteklerim.
2023 Okuma Raporları
Sadece Bir CanavarVanessa Len · Olimpos Yayınları · 2022556 okunma