Selamün aleyküm arkadaşlar. Bir ankette benden olsun:) Hesabını puanlamamı isteyenler yorum atsın. Yorumlu isteyenler belirtsinler. Teşekkürler 😊
1 +1'leme
16bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
10/9 Bio iyi Fotolar iyi. Hafızlık güzel. Kitap sayısı islami kitap az kalmış. Bir hafızın en cok okuduğu kitap islam dini kitapları olmalı. Bundan sonra sadece islami kitaplar okuyunuz derim. hafızlara çok bilgili gözlerle bakılır halk öyledir. O yüzden bilgi depomuz dolu olmalıdır. Paylaşımlar iyi. İslami olsa daha güzel olur. Hesap kalitesi normale yakin. 😊
Kendimi puanlim mi :)
10 üzerinden değerlendirdiğiniz için şunu söylemek istiyorum ; 10/10 luk değiliz asla. Birilerine güzel, hoş gözüksün diye de çabamız yok, alıntılar, incelemeler ve arada attığımız iletiler Allah rızası için yapılıyor. Yine de bir mümin kardeşimiz olarak, mümin görüşü ile bakın bakalım. Eksiğimizi, hatamızı görüp, bunu söylemeniz daha iyi olur çeki düzen veririz 🙃
10/ 9.5 Ben zaten insanı açıdan düşünüyorum 1k standartlarına göre puanlıyorum. Kitaplarınız kapalı:) Açık olsaydı tavsiyeler vermek isterdim detaylıca. Şuan ki kitaplar güzel bayağı beğendim. Paylaşımlar da öyle. Fotolar da güzel. Yorumlar daha kaliteli olabilir. Okuduğunuz kitapları yorumlarınızda belli etmelisiniz bence. Ve bilginizi yorumlarda konuşturmalısınız. Ben burdayım çekilin kenara demeli sizin yorumlarınız. 2 yıllık bir hesap için daha kaliteli olmalıydı etkileşim vs. .
3 yanıtı göster
Allah’ı bulan neyi kaybeder, O’nu bulmayan neyi kazanır. Allah’ı bulan her şeyi bulur, O’nu bulmayan hiçbir şey bulamaz. Bulsa da başına bela bulur.
Bu yorum görüntülenemiyor
Aleykümselam. Dinliyorum? Yorumlu 🙃🌼
10/7.8 Kitap sayısı çok az. İslami kitap yok üzücü (: Hesap kalitesi iyi. Paylaşımlar normal. Fotolar iyi Bol bol İslam'ı kitap tavsiye ederim 🤗
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor