···Okunma: 15 Eylül 2023 09:54 "O pis pembe suyun içinde çıplak yatan cesedin başı yaldızlı kenarlıklı bir banyo yastığına dayanmış, ölü gözleri
tavandan sarkan fujerin yapraklarına dikilmişti. Tavandaki aynalı fayanslarda kendisini ölürken izlemekten büiyük bir
zevk almış gibi, yüzünde tuhaf bir gülümseme vardı"
Selamlaaarr
Serinin 4. Kitabı ve ben Seriyi kesinlikle seviyorum lakin bu Kitap işlerimin yoğunluğundan ara vererek parça parça okuduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama biraz sıkıldım okurken . Tabi şu Roarke nin sanal gözlükleri taktı takacak diye üç buçuk attığım son kısımlar ve Eve'nin bilmem kaç katlı binanın tepesinden düştü düşecek korkum hariç .
Sıkılmamın ikinci nedeni de Benim bile ilk intihar olayından sonra intihar etme sebeplerini çözmüş olmam ama Eve'nin intihar edenlerin Hepsinin de sanal gerçeklik gözlüklerini taktıktan sonra intihar etmesini görememesi olayların etrafında dönüp durması olabilir.
Peki yeni balayından dönen şu Roarke neden Maviş'i ve Peabody yı dudaklarından öpmeye başladı bu kadınlara mı kaymaya başladı. Tamam Eve ye olan aşkını biliyoruz ve dahası Zaten Adamın 7 gezegende çıkmadığı kadınlar bir tek onlar Kalmış, bunları da eklenmesine gerek var mı ki . Kimse dostça demesin bana lütfen !!!
Bir de şu Maviş'i neden bilmiyorum bundan önceki kitapdan beri sevmiyorum bizimkileri kullanıyor resmen neden göremiyorlar ya da illeride görüp şutlayacaklar mı okuyup göreceğim bakalım . Benden bu seferlik bu kadar hep kitapların çok sevdiğim kısımlarından değil de bu sefer eksik yada hoşlanmadığım kısımlarından bahsettim.Kısaca Mutlu Ölüm Mutlu etmedi beni maalesef.Ama Eve ve Roarke kanıma girdi bir kere Seriyi okumaya devam edeceğim. Kitapla ve sevgiyle kalın Dostlarım.