Puan vermedi·256 syf.····Okunma: 12 Eylül 2023 07:23 Bu kitabı psixoloq məsləhəti kimi yox, sadəcə, bir dostunuzla söhbət kimi qəbul edin.- deyir Qaraqan.
Kas 15-16 yaslarimda oxuyardim bu kitabi. Hemin vaxtlar mene daha yaxsi ve pozitiv tesir ederdi. Kitab ugur qazanmaq haqdadi, duzdu kitabdaki cox movzu bilindikdi ve dovru ucun guncel idi indi oxuyanda biraz sixilirsan ama motivasiya vermekde yaxsidi. qaraqanin eserlerini sevirem, ama ele xetalar edir ki kitablari gozunden resmen dusur. parcani material kimi qeyd etmek, menfi -28 yazmaq, heddinden artiq soz sehvleri ve sair. Ola biler onun ucun esas kitabda fikirlerini catdirmaqdi, ama yazar olaraq bu sehvlere diqqet elese daha yaxsidi. Kitab azerbaycanda heckimin qohumlugu tanisligi olmadan milyoncu olanlardan danisir, ama gulmeli olan oduki, onlar hec biri Azerbaycanda milyoner olmayib. ilk milyoner bunun ucun Yaponyaya, digeri ise Qazaxstana , obirisi ise Qatara gedib. Bundan da cixis yollarini ve saire gosterib. Her kese tovsiye edirem kitabi