Okullarda devletin ücretsiz kitap dağıtması 📚 📍Yıl sonunda geri toplanmaması❌ 📍Bir sonraki yıl yeniden ücretsiz kitap için geçen yılki kitabinı çok temiz kullanmış olma şartı olmaması ❌ 📍Kitap almakta zorlanan, talep edenlere değil herkese ücretsiz dağıtılması ❌ Bu iş yeniden kurgulanmalı. Kağıt, baski vs. hepsi artık ateş pahası. Bir emtiayı, hizmeti bedavaya vermek onu kıymetsizleştiriyor. İmkanı olanlardan parasını al, olmayandan alma, kitabı yıl sonu geri al, temiz kullandıysa, yırtmadıysa, kaybetmediyse seneye tekrar kitap ver. #alıntı
4 +1'leme
9,4bin Gösterim
Gizemli okur
Kitaplarımız israf edilmesin..! 🌱 👍 Ağaçlarımız boşuna kesilmesin..! 🌳
Bu yorum görüntülenemiyor
Devlet boşa kitap dağıtıyor hiç açılmıyor ki . Hep yardımcı kitap alıyoruz
Devletin verdiği kitapları ilkokul grubu hiç kullanmıyor ayrıca . Bizde durum her yıl şöyle oluyor devlet kitapları dağıtıyor öğretmen bugünde grupta yazdığı üzere devlet kitapları yetersiz diyor ve kaynak kitaplar istiyor devlet kitaplarını da yapılmış olması gerektiğinden ödev olarak veriyor ya devlet kitapları öğretmenlerin sistemine uygun hale getirilmeli ya da devlet kitap vermemeli boşuna çünkü israftan öteye gitmiyor 🤷
Küçük bir köyde idarecilik yapıyorum sözde maddi olarak çok kötüler. Ama ücretsiz dağıtılan kitapları daha 2.günde kaybeden mi ararsın ilk haftada üstünde yemek çay lekeleri olan kitaplar mı ararsın 🙁 eğitime değer vermeyen bir yer ve maalesef aynı şekilde verilen kitaplar falan hiç umurları değil eskiden parayla aldığım ders kitaplarını kutsal kitap gibi başımın üstünde gezdiren ben bu manzarayı gördükçe içim acıyor 🙁
Gizemli okur
Sizlerin düşünceleri nelerdir? 🙇🕊️📚