2023 28. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2023 00:00
Çok çok çok iyiydi! Kitaba başlamadan önce trigger warningleri mutlaka okuyun çünkü hassas bünyelere göre kesinlikle değildi. Konusu çok kısa olarak; Cora ve ablasının nişanlısı Dean (aynı zamanda 15 yıldır arkadaşlar ve birbirlerine düşmanca davranıyorlar) Cora’nın ablasının doğum günü partisinden sonra bir seri katil tarafından kaçırılıyorlar ve karanlık durumlar yaşadıkları haftalar boyunca tutsak tutuluyorlar. Psikolojimin kaldırmakta zorlandığı sahneler oldu. Kitaptaki romantik kısma gelirsek normalde kabullenmesi zor bir ilişkiydi ama ben iki karaktere de aşık oldum, yazar her ayrıntıyı, her duyguyu çok iyi yazmıştı. Bazı kitaplar olur diyaloglar tam böyle kalbinizin doğru noktasına vurur ya işte her detayı tam öyle yazılmıştı. Elimden bırakmak istemedim bir sonraki sahnede neler olacak, nasıl bitecek diyerek resmen kalbim ağzımda okudum kitabı. Hem Cora’nın hem Dean’in bakış açısından bölümler olması çok iyiydi. Travmadan sonra iyileşme, kendileriyle barışma ve aşkları için tüm güçleriyle çabalamalarını da konu alıyordu. Dark romance sevenler kaçırmasın alev alev bir kitap.
Still BeatingJennifer Hartmann · 2020351 okunma