Still Beating

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2024 150. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2024 19:58
Mükemmel bir kitap okudum.Tek kelime ile bayıldım.Yazarın OlderOlder kitabını okuduktan sonra diğer kitaplarını da listeme almıştım.Konusu çok ilgimi çekmişti ama bu kadarını cidden beklemiyordum.Bir günde nefes almadan okudum deyim yerindeyse. Cora ve Dean liseden tanışan ve birbirlerinden tam anlamıyla nefret eden ve sürekli kavga eden iki yetişkin.Dean Coranın ablası ile 15 yıldır birlikte ve evlilik arifesindekiler.Bir akşam bar çıkışı Deani aramak zorunda kalıyor ve ikisi de bir seri katilin peşinde olduklarını fark edemiyorlar.Gözlerini bir evin bodrumunda açan ikili 20 gün boyunca çok ciddi travmalara maruz kalıyorlar.Spoiler vermek istemiyorum o yüzden burada duruyorum .Ama çok çok kötü şeyler yaşıyorlar bu kadar söyleyebilirim. Neyse kurtulduktan sonra bu travmatize olayın onları ne kadar kırdığını,birbirlerine ne kadar yaklaştırdığını ve ortak acılarının duygularını aşka çevirdiğini okuyoruz.Yazar anlatımda mükemmel bir iş çıkarmış.Kalemi enfes. Son zamanlarda okuduğım en gerilim dolu ve duygusal kitaptı.Bazı yerlerde o kadar üzüldüm ki anlatamam.Fazlaca tetikleyici unsur ve içerik barındırıyor.Beni çok sarstı ve zorladı.Smut sahnede var ama aşırı bulmadım.Dozundaydı.Birkaç eleştirdiğim husus vardı ama o kadar sevdim ki puan kırmaya gönlüm razı gelmedi.Benden 10 puan aldı.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Şans verilmeli.İyi okumalar
Still BeatingJennifer Hartmann · 2020349 okunma
2023 28. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2023 00:00
Çok çok çok iyiydi! Kitaba başlamadan önce trigger warningleri mutlaka okuyun çünkü hassas bünyelere göre kesinlikle değildi. Konusu çok kısa olarak; Cora ve ablasının nişanlısı Dean (aynı zamanda 15 yıldır arkadaşlar ve birbirlerine düşmanca davranıyorlar) Cora’nın ablasının doğum günü partisinden sonra bir seri katil tarafından kaçırılıyorlar ve karanlık durumlar yaşadıkları haftalar boyunca tutsak tutuluyorlar. Psikolojimin kaldırmakta zorlandığı sahneler oldu. Kitaptaki romantik kısma gelirsek normalde kabullenmesi zor bir ilişkiydi ama ben iki karaktere de aşık oldum, yazar her ayrıntıyı, her duyguyu çok iyi yazmıştı. Bazı kitaplar olur diyaloglar tam böyle kalbinizin doğru noktasına vurur ya işte her detayı tam öyle yazılmıştı. Elimden bırakmak istemedim bir sonraki sahnede neler olacak, nasıl bitecek diyerek resmen kalbim ağzımda okudum kitabı. Hem Cora’nın hem Dean’in bakış açısından bölümler olması çok iyiydi. Travmadan sonra iyileşme, kendileriyle barışma ve aşkları için tüm güçleriyle çabalamalarını da konu alıyordu. Dark romance sevenler kaçırmasın alev alev bir kitap.
Still BeatingJennifer Hartmann · 2020349 okunma
bayaaaa uzun bir yorum oldu puan veremedim...
Puan vermedi·408 syf.·
2025 59. kitabı
Herkese selam. Bu kitapla ilgili yorumum baya uzun olacak. Sevmediğim çok fazla yer var bu yüzden bol bol spoiler verebilirim şimdiden haberiniz olsun. Öncelikle bu kitabın teması yasak aşk. Bu tarz
Kalp Attığı SüreceJennifer Hartmann · Pukka Yayınları · 2024349 okunma
Kalbin attığı sürece, hâlâ varsın.
·408 syf.·
2025 15. kitabı
"Hayattaki en büyük şans, sizi potansiyelinize inandıran birinin varlığıdır. Her zaman daha iyisini yapabileceğinizi hissettiren, cesaret veren ve sizinle gönülden yürüyen biri...İşte o insan,
2024 81. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2024 00:24
Kalp Attığı Sürece kitabının yorumu ile geldim.Yazarı çok görüyordum ve kitaplarını merak ediyordum.Genel olarak güzel bir anlatımı vardı,dilini sevdim.Başka kitapları çevrilirse şans vereceğim .Ama
Kalp Attığı SüreceJennifer Hartmann · Pukka Yayınları · 2024349 okunma
Bu kitap herkese uygun değildir.
Puan vermedi·408 syf.·
2024 234. kitabı
Gecenin bir yarısı başlayıp sonrasında da bitirmeden bırakamadığım kitabın yorumuyla karşınızdayım. Kesinlikle herkese uyan bir kitap değil baştan bunu belirtmek istiyorum. İşlediği konu itibarıyla
Kitap Yorumu
2025 4. kitabı
Okunma: 15 Mart 2025 15:20
Bazı yerleri beni ikilemde bıraktığı hâlde kitaba tam puan vermemek için elimi kolumu bağlamam gerekti. Bunu nasıl yaptın Jennifer Hartmann? Bu nasıl bir çalışma, nerede belledin, okuluna mı gittin be kadın! Yani yazar çok fazla tetikleyici unsur barındıran zorlu bir konu seçmesine rağmen öyle iyi bir iş çıkarmış ki kitabı nasıl bitirdiğimi bile anlayamadım. Cora ile Dean'in; travma sonrası stres bozukluğunu, ailesel ilişkilerindeki çalkantıları, tüm bu karmaşada sadece birlikteyken iyi olmalarını ama birbirlerine karşı savaş vermekten de geri durmamalarını hiç rahatsız hisettirmeden çok başarılı işlemiş. Fakat tam da burada ikilemde kaldım çünkü travma kısmının iyi işlendiğini düşünsem de bazı açılardan da yetersiz buldum. Sanki karakterler sadece kaçırılma ve tutsak edilme kısmının ceremesini çektiler. Ne Cora'nın diğer yaşadıklarının ne de Dean'in yaptığı şeyin üzerine yeteri kadar düşüldüğünü hissettim. Kitabın en büyük eksikliği de bu oldu benim için. Haricinde kitap beni içine aldı götürdü. Öyle böyle etkilemedi. Ayrıca kitapların ismine ve kapağına önem vermeyen biri olmama rağmen bu kitabın ismi ile kapağının, içeriği ile bu kadar uyumlu olması da çok hoşuma gitti.
2024 32. kitabı
Spoiler Kitabın konusunu bilmeden okumaya başladım ve dili çok kötü olmadığı sürece bitirme alışkanlığım yüzünden okumak zorunda kaldım. 1 saatte bitti, yani merak ediyorsanız okyabilirsiniz ama okumazsanız da hiçbir şey kaybetmezsiniz. Kitaptaki kurgu hataları, özellikle zamanların birbirini tutmaması gibi ayrıntılar çok göze batıyordu; düğün kaçırılmalarından iki hafta sonra deyip, kurtulmalarının üzerinden üç hafta geçtikten sonra düğün 5 gün önce olacaktı demeleri, kurtulmaları üzerinden geçen zamandan bahsederken sürekli bir ileri bir geri gitmeleri gibi detaylara önem verilmeliydi. Nişanlısının ikiz kız kardeşine yıllarca hafif abayı yakmış olması, tecavüzden aşk hikayesine dönüştürülmeye çalışılması midemi kaldırdı, bilseydim okumak istemezdim. Kitabın sonuna kadar kızın travmalarından kurtularak başka biriyle sağlıklı bir ilişki yaşamaya karar vermesini ümit ettim, ama yazarın klasikten şaşmaması hayal kırıklığına uğrattı. Kitapta tecavüz sahneleri bu kadar açıkken, kahramanların işkencenin sonuçlarını yaşama biçimi ve bunun işlenmesini, bu alanda çalışan biri olarak üstünkörü geçildiğini düşünüyorum. Tecavüzü de romantize edemezsin. Hala midem bulanıyor, keşke tecavüz ve işkenceyi bu kadar küçültmeseydi.
2026 13. kitabı
Okunma: 23 Mart 2026 21:19
Çok rahatsız edici bir kitap. O lanet olası delikten ve o psikopat herifin elinden kurtulduktan sonra bile rahatsızlık hissini atamadım. Kurtulmaları 130 sayfa sürdü ama ben her sayfa sonunda, her
2026 20. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2026 20:46