Aralık 2025

2026 5. kitabı
Herkese selam. En az
Gizli Saklı
Gizli Saklı
kadar kötü bulduğum, okurken beni çok rahatsız eden bir kitapla geldim. Herkese hitap etmeyecek bir kitap olduğunun üzerinde de durmakta fayda var. Bana da etmedi zira.
2026 6. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2026 01:47
Older kitabının yorumu ile geldim.Yazarın çıkan iki kitabını da okuyup sevmemiştim.Bunu da pek okumayı düşünmüyordum aslında.Ama age gap konusunu ele alış şeklini merak ettim.İyi ki de okumuşum,
2026 2. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2026 02:50
Yazardan okuduğum üçüncü kitap Older ile geldim. Bu senenin favori kitaplarından oldu şimdiden. Yaş farkı, imkansız aşk, aile sorunları ve en iyi arkadaşımın babası teması çok iyi yazılmış. Yazarın
Selam :)
2026 19. kitabı
Ben bu yazarın kalp attığı sürece kitabını da çok beğenmiştim bu kitabı da çok güzeldi , akıcı ve sürükleyiciydi. Kitap arkadaşının babasına aşık olan bir kızı anlatıyor. Reed ve Halley. Kızın yaşadıkları hiç kolay değildi. Kitap boyunca kıza üzülmekten yapma geri dön demekten dilimde tüy bitti desem yeridir. Ben bu tarz kitapları çok seviyorum ve acayip ilgimi çekiyorlar bu benim öznel yorumum tabi. Kitapta yaş farkı var. Arkadaşının babasına aşık olan bir kızı anlatıyor. Ona göre okumanızı tavsiye ederim...
2026 17. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2026 17:32
Merhabalar Öncelikle minik bir uyarıyla başlamak istiyorum Bu kitap herkes için uygun olmayabilir. İçerisinde ciddi yaş farkı, yasak bir ilişki, ve ağır travmalar barındırıyor. Bu temalar sizi
2026 10. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2026 05:13
Selamlarrr Öncelikle yazarın kalemini çok sevdiğimi belirterek yorumuma giriş yapmak istiyorum. Yabancı yazarlarda çok fazla dram duygusunu hissedemeyen biri olarak bu yazarın dramı okuyucuya çok
Puan vermedi
𝔒𝔩𝔡𝔢𝔯 ~ 𝔍𝔢𝔫𝔫𝔦𝔣𝔢𝔯 ℌ𝔞𝔯𝔱𝔪𝔞𝔫𝔫 5/4 ☆ ☆ ☆ ☆ X
2026 33. kitabı
Yazardan okuduğum üçüncü kitap olan Older ile geldim ve şimdiden yılın en iyi okuduklarım arasına girdi. Yaş farkı, imkansız aşk, aile travmaları ve “en yakın arkadaşın babası” gibi riskli bir temayı
Daddy issue’lu romantizm romanı
2026 7. kitabı
500 sayfa boyunca, aile içi istismara maruz kalmış bir kızın, en yakın arkadaşının babasıyla yaşadığı aşkı okuyoruz. Bir noktada arkadaşını ve annesini denklemden çıkardığınızda, ilişki kendi içinde anlaşılır bir hâl alıyor; ancak aile faktörü işin içine girince durum ister istemez garipleşiyor. Bir Türk olarak okurken, “bu gavurlar da ne kadar gevşek” diye düşünmeden —ve buraya yazmak istemediğim bir kelimeyi içimden geçirmeden— edemiyorsunuz. Age gap ve daddy issue temalarına ilgisi olanlara tavsiye edilir.
OlderJennifer Hartmann · Pukka Yayınları · 2025104 okunma
Şüphesiz okuduğum en iyi age gap hikâyelerden biriydi.
2026 41. kitabı
Okunma: 13 Nisan 2026 23:05
Reed’in sevgi dili aklımdan çıkmayacak. O küçük jestleri, bakışları, davranışları… beni resmen mest etti. Halley de tatlıydı, ama kitabı o “tam anlamıyla doymuşluk” hissini yaşamadan bitirdiğim için içimde bir eksiklik kaldı. Bu yüzden 2 puan kırdım. Birincisi TARAyuzunden… İkincisi ise yazarın yazmaya kıyamadığı o uzun, doyurucu aşk sahnelerinden. Epilog neredeyse yok gibiydi. Yani bizi o kadar ağlat, süründür… sonra mutlu sonu doğru düzgün vermeden bırak? Ayıp ettin Jennifer. Yazarın anlatım dili ise çok akıcıydı. Ama bana bir şeyi net hatırlattı: dramadan uzak durmam gerekiyor. Gözyaşlarım resmen şelale gibi aktı. Ve şunu da söylemeden geçemem… Kısacık dokunuşlar, o derin bakışlar bende çoğu “dark smut” sahneden çok daha büyük etki bırakıyor. Resmen eridim. Çünkü bu hikâyede olay sadece fiziksel çekim değildi; ruh eşi olduklarını hissettirdiler. Ama… şu kız karakter yok mu…TARA Gerçekten sinir katsayımın tavan yaptığı noktaydı. Böyle iyi bir anne babadan bu kadar şımarık, bencil, düşüncesiz bir karakter nasıl çıkmış aklım almıyor. Son sayfalarda adını her gördüğümde gözlerimle lazer atıp yok etmek istedim. Yaşanan tüm trajedinin temelinde onun olması da cabası. İyi bir arkadaş olmaya çalışırken, berbat bir evlat oldu bence. Kinci, şımarık… kendisine puanım net 1. Ama kitaba 8 veriyorsam, bu tamamen o muhteşem babanın ve Reed’in hatrınadır. Ve Reed’i üzen herkesi de buradan kınıyorum. Okuduğum age gap hikâyelerinde beni uzuntuden ağlatan ikinci karakter Reed oldu. İlki de Gratify’daki Atlas… Ah benim olgun, yaralı uzumlu keklerim…