Teklif ediyorum! Benimle BudalaBudala okur musunuz❓️ Okuma Grubumuz @_hickimse @Kubra_Bulbul @La_vita_giallo_rosso @Birisiiiiiyim @Kesmeisareti SinanSinan SS @vanillaheidi @ktp_ask_kelebek KaderKader @Tanrininkerimesi FalankesFalankes @AHedgehog Alperen ÇaprazAlperen Çapraz Hacer bal yaylaHacer bal yayla D. SareD. Sare Aslı HanAslı Han @Kitapseveranne007 BinnurBinnur Zühre ÖrnekZühre Örnek Rumeysa ÖzelRumeysa Özel @missmer_i FlusahafFlusahaf Deniz...Deniz... @SadeceJungkook ҼʅʋαɳҼʅʋαɳ PerikoPeriko MerveMerve Şeref Can BalekŞeref Can Balek Yasemin KayıhanYasemin Kayıhan @mnn_ftm
Budala Okuma Grubu
6 +1'leme
16,8bin Gösterim
Bugün kitaplığıma ekledim. (BKM'de raflar arasında telefonumu kaybetmiş olsam da kitaplığımda yerini almış oldu) Öncesinde okuduklarım var ama bitirebilirim sanırım ekime kadar.
Keyifle okuyalım 😊
Mikail Balcı
Eskiden bir kitabı okuyalım deyince 150 kişi gelirdi. Bizim de modamız geçmiş vesselam.
Mikail Balcı
Yapacağımız tek şey esere birlikte başlamak ve süreçte birbirimizi motive etmek. Ayrıca grup vesaire kurulmayacaktır. Sade, net...
Ben ve candostum BinnurBinnur'de dahil oluyoruz okuma grubunuza. Bir maratonuda büyük bir ekiple yapalım bakalım. 😇✨️ Ben kitabın siparişini verdim, başlama tarihinden evvel elime ulaşmış olacak. 😅 Bakalım bu maraton nasıl geçecek? 🙈
Hoş geldiniz. Mutluluk duyarız 😊
Şey dikkatimi çekti neden hiç erkek yok?
Mikail Balcı
Sinan Bey var, katılırsanız siz de olursunuz. İleti açtım ve katılmak için gönüllü olanları ekledim, bunun cinsiyeti olmaz.
Katılırım
Mutluluk duyarız...