···Okunma: 31 Temmuz 2017 00:00 Martin Turner tüm siniriyle Istanbul' da bir bara girer. Ama barda kariyer tutkusu yüzünden dişi olduğunu bile bilmeyen Iklim ile yolları kesisir. Geceyi nasıl olduysa karakolda bitirdikleri için sosyete onları birlikte üstüne birde bir sebeple karakola düştüğü haberi ile calkalanir. Ilkim' in babasının bu haberi duyması ile işler daha da çıkmaza girer. Bir kızın adı çıkacağına o adamla illa evlenmeli şartı yüzünden iki yabancı bir anda kendilerini evli bulurlar. Ilkim tek hayali olan Stanford' da okumak için bunu kabul eder. Ama Martin daha büyük bir plan peşine düşer. Yaşayan taş ile Dört göz fosil kızımızın hikayesi de böyle başlar. Ilkim ne kadar okul dışında başka bisey düşünmeyen biriyse Martin bir o kadar gözde ve capkindir. Ilkim huzursa Martin mafyadir. Yani olur yanları aslında hiç yoktur. Ama AŞK işte. Dikkat etmek lazım.
Kitap içinde Martin' in kardeşi Mary ve Seth aski da çok güzel işlenmiş aslında.
Biz ne planlar yaparsak yapalım ne denli kacarsak kacalim DIKKAT AŞK CIKABILIR her an
Asude yine çok keyifli bir imkansızlıklar içindeki iki zor karakteri birbirine çok güzel aşık etmiş.
Ilkim' in o değişik anlatimlari bile kitabı kasmamis asla.
Ama o annesinin hitaplari. Ay bana fenalık getirtti ama. Hiç o şekilde konuşacak bir anne olmadığından belki de