2023 27. kitabı
Herkese merhaba Polisiye severler koşun!!! Sizi dedektif Met ve savcı ikilisi ile tanıştıracağım Çocukluk dönemi insanın kişiliğini belirler değil mi? Mutsuz, sağlıksız bir ortamda yetişen bir çocuktan ne beklersiniz?? Çocukken yaşadığı bir travma...offf inanki ikizlerin yaşadığı dayanılacak gibi değildi. 10 yaşında bir çocuk.. Sabaha karşı gelen bir telefonla uyanan Savcı daha ne olduğunu anlamadan kendini olay yerinde bulur. Karşısında bulduğu ceset ise 10 yaşlarında bir erkek çocuğuna aittir. Olay yeri incelemenin ise ölüm sebebinin bir boğulma olduğunu söylerler. Bütün incelemeler sonucunda katille ilgili hiçbir ize ulaşamazlar. Çocuğun üzerinde bulunan tek bir not vardır. Ayakkabısının içinden çıkan not. Notta yazılanlar ise sadece 2 harften oluşur. M.A Savcıya bu cinayet tanıdık gelir ve yıllar önce işlenmiş bir cinayetin tıpatıp aynısıdır. Yakın arkadaşı dedektif Met'i arar ve ikiside bu mesajın Met için olduğunu anlarlar. Ve olayı sessiz bir şekilde halletmek için medya ya sızdırılmaması için sessiz sedasız halletmek isterler. Ve aradan geçen 6.günün sonunda ikizi olan kız kardeşi de aynı şekilde ölü bulunur ve aynı notla. Met'in yeni polis olduğu zamanlarda bir çocuğun geceleri ayakkabısına M.A yazmaya başlıyor ve Met o zamanlar bunun bir oyun olduğunu zannediyor. 2.cinayetin de ardından tekrar eski dosyaları en ince ayrıntısına kadar incelemeye başlıyorlar.. Fakat onu bulmak o kadar kolay olmayacaktır. Olay öyle bir yerlere gelecek ki herkes neye uğradığını şaşırıyor. Offff ne kitaptı ama... şu aralar çok güzel kitaplar okuyorum ve bir yenisi daha gönlümü fethetti. Yüksek bir beklenti ile başlamıştım ve kitap beni yanıltmadı.Konusu, kurgusu muazzam güzellikteydi. Ve kesinlikle devam kitabı var diyorum ve sabırsızlıkla bekleyeceğim. Yaa ama adam'ın komiserin karısına yaptığı iyilikte cabasıydı.. herkese çok iyiliği de dokunan adamın (özellikle hastalık, teşhis ve tedaviler de) yaa ne bileyim katil de olmayabilirmi Ben öyle düşünmek istiyorum ve katil çok ta iyi bi insandı bence..off yaa yine katil hayranlığımın depreşmesi @atamturk.nurdan @kitapmuptelasiyayinlari Halime Ayşen Sıla#pamuksekerkitap
Karanlıktan GelenNurdan Atamtürk · Kitap Müptelası Yayınları · 202312 okunma