' İsrail-Filistin Savaşı son bulsun.. Allah'ım nasip et mutlu bir son. 🤲🕊️ #barış istiyoruz
··1 alıntı·
12 +1'leme
15,9bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Birde inşallah artık konu anlaşılıyordur. İsrail’i savunan bir zihniyet var . Bu katliamı görüp de nasıl savunabiliyorlar akıl alır gibi değil. Konu Araplardan Filistinlilerden çok daha ötesi. Aşırı derecede dezenformasyon var. Konu ümmet meselesi. 1946 dan günümüze bölgenin dağılımını gösteren bir harita var buna bakmak bile yeterli anlamak için.
Önceki 2 yanıtı göster
Gizemli okur
Gizemli okur
adolf hitler ve Alman halki maşa olarak kullanıldı aslında, yahudi soykırımını organize edenler siyonistlerdir. 1. Dünya savaşından sonra filistinde israil devleti kurulmasına karar verildi ancak yahudiler dünyanın bir çok bölgesinde ve özellikle avrupada dağınık halde yaşıyorlardı. E devleti kurmak için millet gerekir bu yüzden yahudilere filistine gitmeleri teklif edildi insanlar duzenlerini bozup gitmeyi reddedince de böyle korkunç bir cezayla zorla filistine çekildiler. Yanı aslında amacı için kendi halkını bile katletmekten çekinmeyen bir örgütle karşı karşıyayız. Ve israil devletinin kurulması kararı birleşmiş milletlerden çıktı zaten oradan ve avrupadan destek beklemek saçmalık İslam Birliği asıl çözüm İnşallah
2 yanıtı göster
Ne diyor, Martin Luter King: Kuşlar gibi havada uçmayı öğrendik. 🕊️ Balık gibi denizde yüzmeyi öğrendik. 🌊🐟 Ama şu basit dünyada, kardeş gibi yaşamayı öğrenemedik.. 🙇
Hala İsraili savunan yahudi kırması var. Ula adamlar sivileri hedef alıp bombalar yağdırıyor, bu bizim cahil topluluk gelmiş diyor dedelerinin yaptığı hatayı canları ile ödesinler. Ula şahısiyet yoksunu varlık. O çocuklar ozaman varmıydı? Yoktu. Dedeleri diyelim kötü İsrail sütten çıkmış ak kaşık mı? Değil. Sen hangi kafayla savunuyorsun? Bu savaş can alma savaşı değil. Bu savaş yapılmış en büyük terör katliamıdır! Bunu da bilin ki işin içinde Türkiye de var. Hala İsraili savunan şahsiyet yoksunu varlık gibi gözüken varsa rica ediyorum engellesin beni. 🌼🫶 Selametle. Dipnot= yazdığım yorum ileti sahibine değil.
Önceki 20 yanıtı göster
@SedatCicek bende öyle düşündüm ama Avrupa tam göbeği 😅
7 yanıtı göster
Dilerim daha fazla can kaybı olmasın, tez zamanda ateşkes olsun. Savaş son bulsun.. 🤲🕊️
Bu yorum görüntülenemiyor
Allah'ım Filistin e zafer nasip etsin amin 🌿