2023 72. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2023 13:15
Daha önce kalemiyle tanışma fırsatı bulduğum Tekin Toklucu nun bu kez Aldanma kitabıyla geldim. Kapağına bakınca kalbe dokunan güzel bir aşk hikayesi okuyacağım diye sevindim. Ama hiç beklediğim gibi bir aşk okumadım. Yaşananlar genelde sinir krizi geçirmeme neden oldu diyebilirim. Aşkta, sevgide çıkar ilişkisi olmaz, olamaz. Çünkü bu duyguları bulmak çok zor. Ama bu aşk bir tarafa aitse ve karşı taraf sadece hırs uğruna yanınızdaysa yandınız demektir. Tarık ilk görüşte Yeliz'e aşık olur ve peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Elinden gelen her şeyi yapan Tarık sonunda amacına ulaşacakken Yeliz birdenbire ortadan kaybolur. Tarık bu durumu anlamlandıramaz ama alışmaya başlar. Tam o anda Yeliz yeniden ortaya çıkar ama planları ve hırsı bu aşkı görmesini engeller. Tarık Yeliz'in tavırlarını anlayamaz, anlam veremez. Ama çokta üstünde durmaz. Tam her şey rayına oturduğu anda Yeliz bombayı patlatır. Sizce ne olmuş olabilir? Yeliz'in para hırsı bu aşkın sonunda nasıl bir ayrıma yol açmıştır? Tarık kurduğu hayallerin peşinden gidecek midir? Türk filmi tadında güzel bir okumaydı. Sevgiyle ve kitapla kalın. Her Ay Okuyanlar Kulübü
1000k
AldanmaTekin Toklucu · AZ Yayın Grubu · 202321 okunma