Türkiye, mevcut sınırları ile sınırlı bir Ülke değildir.
"Askerlikte kural; on katıysan kuşat, beş katıysan saldır, bir katıysan dağıt, denksen hakkından gelebil, azsan çekilebil, zayıfsan kapışmaktan kaçındır. O nedenle zayif bir ordu bilinçsizce direnirse güçlü bir düşmanın tutsağı olur." Savaş Sanatı, Sun Tzu Bir cephede zafer kazanmanız önemli değil. Önemli olan netice itibariyle Savaşı kazanmaktır. "En büyük zekalar, en büyük faziletler/erdemler kadar en büyük hatalara da meyillidir; ve yalnızca çok yavaș yürüyenler, eğer her zaman doğru yolu izlerse, koşanlardan ve doğru yoldan uzaklaşanlardan daha fazla ilerleyebilir." Metot Üzerine Konuşma, René Descartes
Filistin'e ses ol
2 +1'leme
2.224 Gösterim
Hiç bir zaman Türkiye haritada göründüğü gibi değildi. Biz haritada parçalanmış Osmanlı'yız 🌸 İsrail- Filistin meselesine de değinecek olursak burada şunu söylemek isterim, Filistin'i bize düşman bildik okutulan tarih kitaplarında ama kitapları kimler yazdı? Abdülhamid ' e kızıl sultan diyenler değil mi? Kâzım Karabekir'i hain ilan edenler değil mi? Aslında Filistin planlı bir eylemdi İsrail'in oraya getirilmesi için Abdülhamid tahtan indirilmeliydi çünkü Filistin'e mabedimize yani Mescid-i Aksa'ya hiç bir siyonist girsin istemiyordu. Bunu engellemek için önce yasa çıkarttı baktı olmuyor Filistin i kendi mülkü haline getirdi. Bu geçilmez duruşu yıkamayan siyonistler(Yahudiler) direk Osmanlı'yı yıkmak projelerine girdiler. Ve başarılı oldular o gün halk bu kadar bilgili değildi. Bugün bu topraklarda kim asıl hain kim bizden kim değil ayırt edebiliyoruz. Ama gün o gün her şey pusluydu bu vatan uğruna emek veren çalılan çok kişiyi böyle kimsesiz gömdüler 😞 Artık böyle olmayacak hiçbir şey inşallah. 🤲
Bast ı zaman Tayy ı mekân İnşallah 🙏🌱🤲
👌💯
https://1000kitap.com/EBruhaLa 🙏💐
Nuri Killigil'in yaşamını okumuştum.. Çok üzücü..Rahmet olsun🤲
Gül Dane 🙏🌱🤲
Şahane bilgiler.. Teşekkür ederim kendi adıma.
Yahya Saygan
https://1000kitap.com/Masalperestanne Rica ederim Hanımefendi 🙏 İlgi ve takdiriniz için asıl ben çok teşekkür ederim.🙏🌱
Muhtemel biz göremeyeceğiz ama Türkiye dünyanın en kuvvetli ülkelerinden biri olacak. Hadis-i şerife istinaden söylüyorum. İstanbul'u aldığımızda nasıl en kuvvetli biz idiysek batı Roma'yı alacağımız zaman da biz olacağız.
Ömer İlhan Allah'ın izniyle 👌İnşallah göreceĝiz.🤲