Kim demiş Türkçe Bilim Kurgu olmaz diye... Kesinlikle okunması gereken bir kitap. Öyle ki dünyadaki tüm bilim kurgu romanları ile yarışacak seviyede bir hikayeye ve dile sahip. Yalvarırım ön yargılarınızı bir kenara bırakıp şu kitabı okuyun...
gördüğüm kadarıyla 16 -yazıyla on altı- kitap okumuşsun .. bu kitabın da şimdiye kadar okuduğun en iyi bilimkurgu olduğunu iddia ediyorsun .. hepsine eiwallah ! yani star wars ' tan , dune serisinden de mi hiç utanmadın be arkadaş .. =)) yani yorum yapmayayım diyorum da en sonunda akış haricinde kendi profilimde de görünce yeter diyip yazdım =)) yapmayın etmeyin =))
En iyi kitap olduğu yazmıyor. Söylediğin tüm kitapları okudum. Ama önce sen eleştiri yaptığı 2 satırı önce oku bence. Ben bunlardan iyi demiyorum. Yarışır seviyede diyorum.
Abicim ben buraya her şeyi yazmıyorum. 1 kendimi yazma konusunda yeterli bulmuyorum ,2 gerçekten zaman gerek güzel bir şeyler yazmak için. Ama bu kadar çok beğeni almış şaşırdım.gaza gelip yazarım belki.
Walla ben sizin gibi düşünmeyip sipariş verdim :))) Napayım ısrar etmiş bilinmez belki de haklıdır. Kitap bi gelsin ve okuma sırası da gelirse bir gün yorum yazarım yeniden.
Bu sabah okumaya başladım. Tam yarısındayım. Akıcı, heyecan verici ve merak ettiriyor. Kesinlikle 10 numara değil ancak geri kalanı da böyleyse 10 üzerinden 8 veririm. Dan Brawn’nın Başlangıç adlı kitabının sonunu 50. Sayfada tahmin etmiş biri olarak henüz sonunu tahmin edebilmiş değilim. Tabii sonu rüya olarak bitmezse :))