2023 46. kitabı
Merhaba kitap severler; Buğün heybemden size şiir incileriyle geldim.Her zaman söylerim şiir en güzel melodidir.Yalnız dili ahenkini,sihirli sözcükleri anlayan o kadar az kişi var ki,bir şiir sever olarak bu beni aşırı üzüyor. Serbest nazımdan oluşan yaşama dair izler barındıran satırlarda, 65 sayfalık uzun ve kısa derlenen duygudan duyguya geçiş yapacağınız kendinizden bir parça bulacağınız sözcükler arasında kaybolacağınız şiirlerle başbaşa bırakıyorum. Şimdi şairin dizeleriyle size veda ediceğim. #Altınıçizdiğimalıntılar GİTTİN Gittin! Her yer zifîri artık. Haykırışlar kör,diller sağır. Sonbahar hüznünün dizlerinde, Sesinin büyüsüyle uyuyorum her gece. Gittin! Sen yokken soldu bütün çicekler. Sarardı yapraklar Ve tevekküle düştüler dallarından Ardından karardı sokak lambasının ışığı. Gittin! Ağlıyor şehir bu gece. Söyle, sende hissediyor musun? Sen, hâla bende Ben, hâla sende Gittin! Sevgimin ilmeği boynumda hâla. Dinliyorum sessizliğini. Sensiz Yar'ım. @tilkikitap 'tan çıkan #Eminegürbüz 'ün kaleme aldığı @yuregimden__dokulenler 'in şiir kitabını Özlem Hilal Yıldırım tavsiyesiyle okuyup inceledim. #okuyup#inceledim #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#etamin #benimkütüphanem #benimseçkilerim #fyp#kitapoku @kitapseverfunda__
Şiir
Yüreğimden DökülenlerEmine Gürbüz · Tilki Kitap Yayınları · 202315 okunma