Yaz Gecesi
2023 17. kitabı
Selam kitap dostları akşam kahvenizi içerken keyifle, elinizden bırakamadan , yüzünüzde bazen gülümseme bazen heyecanla okuyacağınız bir kitapla karşınızdayım En çok sevdiğim isimlerden biridir #havin. Anlamı yaz gecesi ve bizim baş karakterimiz. Havin ve Efran ın birbirlerini tam etme hikayeleri aslında.Havin in 6 sene boyunca ortadan kaybolan Efran ile buluşmaları ve sonrasında yaşadıkları mükemmel aşkları. O kayıp 6 senede ne olduğunu okuduğunuz zaman çok şaşıracağınıza eminim ki, Efran ın bu geçmişi nedeniyle kitap romantizm ile birlikte ciddi bir gerilim de yaşatıyor. Kitabın dili çok akıcı ve sade. Okuyucuyu yormayan bir tarzda yazılmış. Karakterlerin ağzından olayları okuyoruz. Kurgu kesintiye uğramadan akıp gidiyor. Ve mutlu bir sonla bitiyor. Kurgulanan arkadaşlıklar ve evlilikler, çok özendirici. Okuyacak genç arkadaşlar için güzel bir örnek olmuş diye düşünüyorum. Bir kaç bölümde ise erkeklerin özellikle cinsellik ve bakirelik konularında kadınlara nasıl yaklaşması gerektiği , neye önem vermeleri gerektiğini vurgulayan anlatımlar beni çok mutlu etti. Yine genç okurlar için değerli buldum Keyifli okumalar diliyorum, kitapla kalın
Kitap İncelemeleri
Yaz GecesiÇağla Fulya · Otantik Kitap · 202370 okunma