2023 46. kitabı
Okunma: 28 Ekim 2023 18:23
Kitabın yarısına kadar Aren’in gelişimini okumasaydık kitap çok iyi olabilirdi. Kral gibi değilde bir bebek gibiydi ya da tripli ergen tavırlı. Okurken bezdim vallahi asla duygulara geçiş yapamadım. Yazar keşke Lara’ya bu kadar güçlü bir kişilik yazarken arada Aren’e de birkaç bir şey yazsaydı. Evet Lara masum değil ama Aren’de bu kadar mal olmasaydı. Kralsın sen ya hemen Lara’ya kapılıp gittin onun için herkesi karşına aldın yine bu onun suçu yani. Lara’yı suçlamak işin kolayına kaçmaktı ve kaçtı da hem de her fırsatta. Lara ise bambaşka bir konu ilk kitap da ikisini de sevmemiştim. Aren mal olmasıyla ne kadar iticiyse Lara da çok bilmiş öz güveni maşallah kimse de olmayan gücüyle iticiydi ama bu kitapla birlikte hayran kaldım. Aren’i kurtarmasında ki rolü, çölde ki yaşadıkları ve savaşırken verdiği mücadele bence herkesten daha fazlaydı. Çook çook iyiydi kısacası 6 puanı sırf onun için verdim Aren de sonlara doğru toparlar gibi oldu ama beni mutlu etmedi tavırları o yüzden 7 olabilecekken puanı 6’da bırakıyorum. Lara çok daha güçlü birisini hak ediyordu. Sırada Keris’in kitabı var okur muyum okumaz mıyım derken kitabın kapağını kaparken keşke kitabı olsaydı da devam etseydim dedim. Birinci kitaba aldanmayın arkadaşlar derim ikinci kitapla taşlar daha çok yerine oturuyor şans verin.
Hain KraliçeDanielle L. Jensen · Martı Yayınları · 2023778 okunma
Ne kadar da ben gibi düşünen biri 😎
Kimsesiz Maria
Keşke Aren kum torbası olsa da yumruklasak bize yaşattıkları için 🤣🤣