·368 syf.····Okunma: 03 Kasım 2023 18:36 serinin üçüncü kitabını da geride bırakmış oluyorum böylelikle. ilk iki kitabı hiç sevmemiştim. bundan yana da bir beklentim yoktu öncekilerle aynıdır diye düşünüyordum ama diğer iki kitap ile kıyasladığımda en azından bunu biraz olsun sevebildiğimi söyleyebilirim. diğer incelemelerimde değindim bakmak isterseniz hesabımdan ulaşabilirsiniz, burada tekrar yazıp uzatmayacağım ama belli şeyler beni gerçekten çok rahatsız ediyor hiç tahammülüm yok, bu kitapta aynısını görmedim bunun için mutluyum. bu sefer de erkek karakterin biraz sönük kaldığını düşünüyorum açıkçası ama diğer iki kitabın erkek karakterinden de daha iyiydi bana kalırsa. o iğrenç sözleri ya da hareketleri Nick'te görmediğim için diğerlerinin aksine onu sevebildim. 'kimin olduğunu söyle, benimsin' klişesi de bir kez geçtiği için yaralı'daki gibi krize sokmadı beni bu kez öyle rahatsız olmadım dkğwçsşöx buradaki kötü karakterimiz ise kadındı. Evelina hem güçlü hem akıllı bir karakterdi ve onu da sevdim. karakterlerin hiçbirine bayılmadım ve favorilerime girmedi ama en azından bu ikiliyi okumak eziyet gibi hissettirmedi bana, okurken keyif aldım. Nick yaptıklarıyla beni biraz şaşırttı doğrusu mesleğini tehlikeye atmasını ve bundan vazgeçmesini nedense beklemiyordum. bu yaptığı iyi miydi kötü müydü tartışılır Evelina için şüphesiz iyiydi ama tüm yaptıklarından ve işlediği suçlardan sonra hak etti mi orası ayrı. bunun dışında aralarındaki sevgiyi hissetmek zordu. kitabın sonunda ancak biraz hissedebildim. sürekli smut olması, ilişkilerinin daha çok cinselliğe dayalı olması rahatsız ediciydi. atışmaları güzeldi ama birbirlerine sadece bu yönden katlanabildiklerini düşünmeleri falan hoş değildi. ben biraz daha sevgi ağırlıklı olsun isterdim bana pek geçmedi. öyle çok sevmesemde idare ederdi önceki kitaplardan sonra bu bile şaşırttı beni. seriye bulaşmadıysanız hiç tavsiye etmem. ben maalesef ki bir seriyi sevmesem bile sonunu getirmeye çalışıyorum, yarım bıraktıklarım nadirdir. benim gibiyseniz hiç uğraşmayın derim yazarın dili akıcı ama zaman kaybı da çok daha güzel kitaplar var.