Yolcu
2023 5. kitabı
Hayat bir YOL ise bizler de bu yolda birer "YOLCU" yuz. Arka kapaktaki ilk satırları okuduğumda bu kitabı okuduktan sonra neler hissedeceğimi merak etmeye başladım . Bu sayfaya ilk isim aradığımda aklıma gelen isimler yolcu , konuk gibi olmuştu. " Bizler bu dünyada ağırlanan konuklarız . Heybemizi hakikatle dolduralım " mantığıyla hareket etmek istediğim için mihmâna karar kılmıştım . Kısacası ben özümden birşeye denk gelmiş gibi hissettim . Öyle bir kitap elime geçti ki kapağındaki yazısı , arka kapaktaki düşünceler , içerisindeki satırlar DEĞİŞİME hazırlan diyordu . Sizi en dipteyken bile sarıp sarmalayacak , bakış açınızı değiştirebilecek altı çizilecek çok satıra denk gelebileceğiniz derin bir eser. Sohbet havasında okurken yaşananlar karşısında teslimiyet duygusunun ince ince kaleme alındığını hissedeceksiniz . Ânda kalabilmenin ne kıymetli olduğunu defalarca düşüneceksiniz . Yazarımızın kalemi ile ilk kez tanıştım ve iyi ki tanışmışım . Enfes akıcı ve kalemini güçlü buldum. Bakış açınıza ışık tutarken kıymetli yönergeleri ile de harekete geçmenizi sağlayacak . Yolculuğumuz sırasında dikkat etmemiz gereken en önemli konu YAVAŞLAMAK . "Ben olmazsam olmaz , işler yürümez ." diyorsan ölümlü olduğunu unutmuş bir ölümlü olduğunu hatırlayalım . Ânda kalıp fark edersen yenersin ! Dikkatin Çatlakses ve onun düşüncelerine kayarsa , kendini başka kıyılarda buluverirsin . @yolcu_ozlembelen @gelecek_atolyesi Ayşen Sıla @__kitap_kurdu Keyifli okumalar ... #pamuksekerkitap #ozlembelen #yolcu
Hayat ve İnsan
YolcuÖzlem Belen · Gelecek Atölyesi · 202393 okunma