Türkiye’nin haketmediği bir iftira
2023 50. kitabı
Kayıp Sembol Dan Brown Da Vinci’nin şifresi melekler ve şeytanlar kitaplarını okumuş akıcı diline ve yetkin kalemine hayran olarak seriyi tamamlamak adına bütün kitaplarını almıştım lakin bu kitabı beni hüsrana uğrattı masonik sırların saklı kalmış tarihini sembolleri gizli bilgeliği derken olay Türkiye’ye İstanbul Kartal soğanlık cezaevinde mahkumlara insanlık dışı eziyetler yapıldığını (sanırsınız nazi toplama kampı yıllarca kendileri Müslüman coğrafyaya kan kusturduklarını evlerini gasp ettiklerini soykırım uyguladıklarını hiç hesaba katmıyor adete sevgi pıtırcıkları gibi gösteriyorlar kendilerini) hapishane müdürünün rüşvetçi paragöz bi adam olduğunu şaşırarak okudum cidden ırkçılığın Nirvana’sı yapılmış neticede bi mason romanından Müslüman Türkleri iyi gösterecek herhangi bişeyin çıkmasını beklemekte zaten ahmaklık olurdu hali hazırda İsrail Filistin savaşını düşünürsek bize az bile demişler diye düşünmek trajikomik kalıyor kısacası milliyetçi bi Türk olarak bu ayıplı iftirayı kınıyor kitaba verdiğim paraya acıyorum
Araştırma-İnceleme
Kayıp SembolDan Brown · Altin Kitaplar · 200920,3bin okunma