Ben normalde okuduğun kitaplarda hep kız tarafı olurum ama burada bu durum değişti, Rüzgarı üzen kim varsa hepsini bir temiz dövmek istedim. Gökhan tam bir pislik zaten, sonra esas kızımız Rüya var ki ona söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum çünkü her ne kadar sebebim var dese de kitabın başında yaşanan olayın hiçbir mantıklı açıklaması yok, hatta şimdi Rüya ve Gökhanı elime verseler ikisini de parçalarım o kadar sinirimi bozdular.Birde yakın koruma Kemal var Allah onu da nasıl biliyorsa öyle yapsın iki yüzlü adam. Rüzgar'dan sonra bir tek Gamze'yi sevdim aslında onunla ilgili şüphelerim de var ama tam emin olamadım. Yani bütün kitabı sinirden saçlarımı yolarak, karakterlerle kavga ederek ve Rüyaya sitem ederek okudum (yani rüya ağzından çıkacak birkaç kelime vardı ve sen sustuğun için şimdi bu haldesiniz, nasıl bu kadar tepkisiz kaldın hala anlamıyorum ya, yavrum Rüzgar da o kadar güzel seviyor ki, vallahi içim parçalandı oğlumun haline ama tabiki en son fırçayı yine Rüzgar yedi benden konuyu çok uzatmadan kitaba dönecek olursam. Rüya ve Rüzgar liseden beri birbirlerini seven her görenin de maşallah diyeceği kadar mutlu bir hayatları var(Tabi bunun öncesinde yaşanan kötü olaylar da var) ama bizimkiler herşeyin üstesinden gelip evlenmeye karar veriyorlar. Bir akşam yemekten dönerken tuzağa düşürülüyorlar ve bu adamlar Rüyayı kaçırıp Rüzgarı da araba ile beraber denize atıyorlar.( peki bu olayların başında kim var dersiniz tabiki boyu devrilesice Gökhan var) Gökhan, Rüya'ya, Rüzgarın öldüğünü söylüyor ve bundan sonra çok kötü şeyler yaşanıyor yazarın anlatımı ve kitabın kurgusu çok güzel ama keşke kitap birazdaha uzun olsaydı çünkü bazı konular yarım kaldı, Gökhan, Rüzgardan neden bu kadar nefret ediyor, Rüya neden bunca yaşanan olaya sessiz kaldı belli değil ve bence hem Rüzgarın hemde Gökhan ailesi ile ilgili başka olaylar ortaya çıkacak diye düşünüyorum ikinci kitapta meraklı bekleyişimiz başladı kaleminiz daim olsun yazarım emeğinize sağlık.
Yeni yorumlarda görüşünceye kadar kitaplarla ve sevgiyle kalın
@ulas.7 Ulaş KırbaşMahlas YayınlarıMelike Betül Yılmaz
#livreperen #rüyaailesi #mahlasyayınları #okudumbitti #keşfet