···Okunma: 07 Ağustos 2017 16:19 Lonca Avcısı serisinin muhteşem kitaplarından biri.
Güzel ve savaşcı avcı kızımız Elena, New York' daki onu öldüren savaştan sonra; yakışıklı ve güçlü başmelek Rapheal tarafından bir melek olarak tekrar hayata döndürüldü. Ama bu durum artık bu dünyaya ait olmayan başka bir başmeleğin dikkatini çekti, Lijuan.
Bir taraftan kötü çok kötü işlerin peşinde olan kadim başmelek Lijuan, öbür taraftan Lonca Avcısından nefret eden ve onu öldürmek isteyen kimliği belirsiz bir başmelek özentisi.
Elena iki büyük tehlikenin arasında kalmışken bir de geçmişiyle yüzleşmek zorunda. Sevgilisi Başmelek Rapheal ise Elenayı her türlü beladan korumaya ant içmiştir. Ama New York Başmeleğininde kendisine has geçmişi ve karanlık sırları vardır.
Evet ben kitabı bu şekilde özetleyebilirim. Kendi düşüncelerim ise ben zaten Rapheal ve Elena ya bayılıyorum. Aralarındaki aşka ve aitlik duygusuna. Ama Illium' un Elena ya karşı olan tavırları, beni birazcık Illium a karşı çekmiyor değil. Bazı anlar geliyorki onların olmasını istiyorum. Ama diğer sayfada Rapheal in adını duyunca bu fikirden tamamen vazgeçiyorum.
Aşk, aksiyon, kan... bu kitapta melekler diyarında hiç bilmediğiniz sırları öğreniyorsunuz. Fani dünya geride kalıyor ve ölümsüzlüğün yanında getirdiği sorunları yakından görüyorsunuz.
Ben Meleklerin Kanı gibi bu kitabı da çok beğendim.