Erteleme Sorunu Olanlar Buraya..
2023 9. kitabı
Ayça Karaman Karar Ver, Planla, Harekete Geç.. İçeriğine çok uygun bir kitap ismi olmuş. Bazı okurlar kişisel gelişim kitaplarına karşı ön yargılı olabiliyorlar veya bu türü sevmeyebiliyorlar. Bunun başlıca nedeni de genellikle bu tür kitapların "gaz vermek" üzerine yazılmış olmasından kaynaklı oluyor. Bu kitap bu "gaz vermek" çabasında olan kitaplardan çok farklı bir kitap. Öncelikle yazar kendi hikayesi ile başlıyor kitaba. Ardından neden hayattaki hedeflerimize ulaşma yolunda çaba harcamadığımıza sebep olan etmenlerden bahsediyor. En önemli kısım ise değişimin nasıl olacağını bilimsel gerçeklerle, uygulanabilir yöntemlerle anlatıyor. Üşengeçlik, erteleme gibi sorunları olan okurlara öncelikle bu kitabı okumalarını tavsiye ederim. Bu gibi sorunları olan danışanlarıma da terapide bibliyoterapi tekniği dediğimiz şekilde bu kitapları okumalarını istediğim de oluyor. Kendimde de eksik gördüğüm bazı noktaları görmemi ve çözüm üretmemi sağladı. Kaleminize sağlık Ayça Hanım.. Karar Ver Planla Harekete Geç
İnceleme
Karar Ver Planla Harekete GeçAyça Karaman · Timaş Yayınları · 2022543 okunma