2023 101. kitabı
Selamm Arkadaşlar #okudumbitti Bugün sizlere öyle güzel bir kitabın yorumu ile geldim ki #susta Atsus doğunca annesi Dere nüfus müdürlüğüne çocuğunun ismini koymaya gider. Oğluna susta adını vermek isteyen Dere müdür tarafından böyle bir isim olmaz diye terslenince tersten okuyup Atsus olsun der. Nüfus memuru bu ismin anlamı ne der ve Dere kıvrak zekasıyla anlamını bilmiyorum ama ismi Kuran'da geçiyor der. Atsus'un hayatı zaten burada tersliklerle başlar. Atsus'tan sonra birde kız evladı olan Dere kızının adını da Ova koyar. Güzel mi güzel olan Ova Eczacılık fakültesinde okuyan çok çok başarılı bir kızdır. Kurtlar Sofrası adı verilen bir mahallede büyür Atsus ve sustasını da hiç yanından ayırmaz. Sadece parkta kuşları besleyen kuşçu'nun yanında sustasını çıkarmaz. İşte bu parkta evlerinin de 3.çocuğu gibi olan ede'si ile tanışır. Doğu... artık ikisi hiç birbirlerinden ayrılmaz ve birbirlerinin hep arkasındadırlar.. Çok çok büyük bir reklam ajansın sahibi olan Atsus birgun Leylasını bulur. Ama daha sonra Leylam dediği kız arkadaşı ile arasında ne olur? Hikaye sondan başa doğru anlatılıyor. En çok sevdiğim, etkilendiğim kişi anneleri Dere'nin hikayesi oldu. Tanıştığı büyük aşkı Celalettin ile evlenerek hayatı mahvolur. 7 kısa bölümden oluşan kitabımızı çok çok severek okudum. Yazarım ile tanışma kitabım oldu. Ayrıca kitabının imzalı olması ve özellikle de yanındaki hediye bilekliğim için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ben çok sevdim ve herkes bir şans vermeli diyorum. Sadece tek bir noktada kafam karıştı. Ova'nın ölümü. Acaba devam kitabı olacak mı diye düşündüm. Çünkü Atsus ve Doğu bu işin peşini bırakmaz diye düşündüm Okuyucunuz bol, kaleminiz daim olsun hocam. ️Madem bu dünya bir kurtlar sofrasıydı o da kuralına göre oynuyordu. ️Başımıza ne geldiyse bize benzeyip de bizden olmayanlar yüzünden geldi.
SustaDoğan Bora · Theseus Yayınevi · 022 okunma